BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.440,62
HABER /  GÜNCEL

Fehmi Koru el sıkışmak üzere!

Yeni Şafak'tan bir gece yarısı operasyonu ile kovulan Fehmi Koru Doğan Grubunda başlıyor. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları.

Abone ol

GAZETECİLER.COM-Fehmi Koru, Yeni Şafak gazetesindeki iki köşesini birden bir gece yarısı operasyonu ile kaybetti. Köşesiz yazar Fehmi Koru'nun hangi gazetede yazmaya başlayacağı medya kulislerinin en merak ettiği konu.

Yeni Şafak'la yolları ayrıldıktan sonra NTV'deki Ruşen Çakır'ın programına katılan Koru, iş aradığını canlı yayında açıklamıştı. Bugün CNN Türk'te Ayşenur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu Medya Mahallesi progamına katılan Koru, hangi gazetede değil ama hangi grupta yazacağının ipuçlarını verdi.

KÖŞESİZ YAZAR DOĞAN GRUBUNDA MI BAŞLAYACAK?

Ayşenur Arslan'ın "köşesiz yazar" diye tanımladığı ve "ben sizi davet ettim, geldiniz, ama bir süre sonra bir gazetede yazmaya başlayacaksınız, bu gazete muhtemelen Doğan Grubuna ait olacak. Sonra denilecek ki Ayşenur biliyordu da çağırdı. Halbuki ben sizi uzun zamandır konuk etmek istiyordum" şeklindeki sözlerini Fehmi Koru yalanlamadığı gibi onaylar gibi yanıtladı.

"Benim kendime tanıdığım 2 aylık bir süre vardı. O süre bir hafta on gün sonra sona erecek. O zaman bir gazetede yazmaya başlayacağım. Ama şimdi gazetenin ismini vermeyeyim."

KORU HANGİ GAZETEDE YAZMAYA BAŞLAYACAK?

Fehmi Koru'nun gönlünde Doğan Grubunun amiral gemisi Hürriyet'in yattığı biliniyor. Koru Yeni Şafak'tan kovulduktan sonra Vatan ve Radikal gazetelerinde de yazabileceği söyleniyordu.

Koru'ya kovulduktan sonra İnternet Haber'den yazı yazması için teklif gelmişti.

Şimdi herkesin merak ettiği, Koru'nun sessiz kalarak onayladığı transferin Doğan Grubu'nda hangi gazete olduğu.