BIST 10.225
DOLAR 32,27
EURO 35,18
ALTIN 2.424,45
HABER /  GÜNCEL

Fehmi Koru ATVye sızdı

Gül'ün adaylığının iptal olduğu gece apar topar TRT1'e çıkarılan Fehmi Koru, atv ile anlaştı.

Abone ol

TRT’de program yapması konusunda büyük tartışmalar yaşanan Yeni Şafak gazetesi yazarı Fehmi Koru, yönetimi TMSF’ye geçen atv’de program sunmaya başladı. Koru’nun, TMSF döneminde aynı gruba bağlı Sabah gazetesinde yazmaya başlayan akademisyen Hasan Bülent Kahraman ile sunduğu “Beyin Fırtınası” programı sürpriz bir biçimde yayınlanmaya başladı.

TRT’de program yapmak istediği ancak bunun tepkiler üzerine reddedildiği ileri sürülen Fehmi Koru, bu iddiaları yalanlamıştı. Koru iddialarla ilgili olarak, “TRT’den program teklifi aldım ancak kabul etmedim” açıklamasını yaptı.


TERS KÖŞEDEN BAKIYOR

“...Gelişen olayların anlamını ve Türkiye’nin nereye gittigini tartışıyor. Seçimlere sayılı günler kala tansiyon giderek artıyor.. İdeolojiler yok mu oluyor? Yıllardır ‘sağcı’ bilinen politikacılar ‘sol’, ‘solcu’ bilinen politikacılar ‘sağ’ partilerin saflarında. Sağ ile sol arasindaki çizgi netliğini kaybederken partiler arasinda yeni bir ‘soğuk savaş mı başlıyor? Birbirine ters köşeden bakan Fehmi Koru ile Hasan Bülent Kahraman bir televizyon programında ilk kez bir araya geliyor. Tartışma programı ‘Beyin Fırtınası’ cuma akşamları atv’de..”

Aksam