BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.456,66
HABER /  SPOR

Federasyona kızan Yıldırım istifa etti

Ve Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu. Savaş baltalarını çıkardı... İstifa ettiğini açıklayan Yıldırım çok ağır söyledi.

Abone ol

Ve Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu. Savaş baltalarını çıkardı... Eskişehirspor yenilgisi sonrası Fenerbahçe Kulübü Başkanı, Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıkladı, hakemlere ve federasyona göz dağı verdi. Yıldırım şöyle konuştu:

Bu sezon hiç gitmediği Samandıra’daki lakayıtlığa el atmaya karar verdi

İlk olarak da Önder ile yollar ayrılıyor...

Federasyona ise “Hakemler bir tek bize değil.. Herkese hata yapıyor. Önlem almazsanız külahları değişeceğiz” dedi

Aziz Yıldırım 2-1’lik skor sonrası takıma şu mesajı yolladı: Artık kimsenin gözyaşına bakmam.. Hata yapanı yakarım.. Herşeyi bıraktım, Samandıra’yı düzelteceğim..

Medyaya ise şu sözleri söyledi: Bu hakemlerle bu lig sürmez.. Federasyon bunu bilsin.. Kulüplerin gücü karşısında duramazlar.. F.Bahçe’nin hiç duramazlar..

Medyaya: Beni TAHRİK ediyorsunuz

“Bir Aziz Yıldırım düşmanlığı yaratmak için elbirliğiyle hareket ediyorsunuz.”

“BUGÜN (dün) gezmeye gittik, AA muhabiri beni tahrik etmek için her şeyi yaptı. Devletin ajansının adamı sonra da genelleme yapıp bütün medyayı dahil ediyor. Basın mensupları beni tahrik etmek için çalışmayacak. Bayramdan sonra patronlarınızı eğiteceğimi yazdınız. Siz yazdınız. Patronların niye eğitime ihtiyacı olsun? Onların bu işle ne ilgisi var? Sizin eğitime ihtiyacınız var. Kamuoyunda Aziz Yıldırım düşmanlığı yaratmak için el birliğiyle çalışıyorsunuz, buna müsaade etmeyeceğim. Bana kötü adam imajı vermek istiyorsunuz.”

Odunpazarı’nı gezen Aziz Yıldırım, kendisine tepki
gösteren A.A. muhabirini güvenliklere havale etti.


Hakemlere: Son 3 maçtır hatalar aynı

“Bu hakemlerle gideceğiz diyenler şunu bilsinler: Biz onlarla gitmeyeceğiz.”

“Hakem, Beşiktaş maçında penaltıyı vermiyor, oyun devam ediyor. Tamam ben kötü oynuyorum, kabul ediyoruz. Ama sen ver, hakemliğin gereği neyse onu yap. 3. gol ofsayt. Kasımpaşa maçı, yine ofsayttan gol. 2-1’ken belki maçın sonunda gol atar, 1 puan alırız. Bu maç.. 1. golden önce faul var, vermiyor.. Yan hakemlerin göstermediği ofsaytları hepimiz biliyoruz. Çok formsuzlar. Türk futbolu bu hakemlerle bir yere gitmez.

ONDAN sonra Bilica 18’in içindeyken; maç 1-0, 2-0 fark etmiyor artık, kornerleri atıyoruz ve bizim oyuncular yerlerde. Hakemler hiç penaltı çalmıyor. İngiltere liglerini seyretsinler biraz. Kayseri’de Carlos hafif bir çekti ve bıraktı, düşen yok, hiçbir şey yok, penaltı. Saygı gösterdik. Yine formsuzlar. Yalnız F.Bahçe’ye değil, diğer takımlara da öyleler. Hepsinde hata var. Neler yapılıyor, ’Biz bu hakemlerle gideceğiz’ deniliyor.
HAYIR, biz bu hakemlerle gitmeyeceğiz haberleri olsun. Bu şeylerin de cezasız kalmayacağını herkes bilsin. Vederson’a faul var vermiyor. Ondan sonra oyuncu kızıyor, gidip faul yapıyor ve sarı kart görüyor. Bilica’ya penaltı yapıyorlar. İçeride çekiyorlar, indiriyorlar. Onu vermiyor, sonraki pozisyonda sarı görüyor. Olmaz. Doğrusunu verin, kimin hakkıysa o kazansın. Yenilelim önemli değil. Ama bu şekilde futbol olmaz.”

Federasyon’a : Akıllarını başlarına toplasınlar

“FUTBOL Federasyonu bu işin içinde kendileri yokmuş gibi hareket ediyor. Aziz Yıldırım da Kulüpler Birliği Başkanı olduğu için konuşamıyor. ‘Camianın haklarını savunamıyor’ pozisyonuna gelmeye başladım. Artık Kulüpler Birliği yok, sadece F.Bahçe var.. Aziz Yıldırım, camiasının hakkını nasıl savunacak, hep beraber göreceğiz. Yok! Artık herkes aklını başına alacak.

YANİ öyle federasyondu, ‘Cezalar veririz’, bunlar da beni yolumdan çevirmez. Bunu da bilsinler. ’Yıldırım konuştu, yine başka yere çekti’ diyecekler. Hayır çekmiyorum. Camianın haklarını dibine kadar savunurum. Bu şeylerin de cezasız kalmayacağını herkes bilsin. Federasyona da söylüyorum: Onlar da akıllarını başlarına alsınlar. Başka konular da biliyorum. Bundan sonra konuşacağım.”