BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  DÜNYA

Feci şekilde can verdi

Edirne’nin Keşan ilçesinde, İstanbul’a hasta götüren bir ambulansın çarptığı kişi hayatını kaybetti.<br/>Olay, sabaha karşı 04.30 sıralarınd...

Abone ol

Edirne’nin Keşan ilçesinde, İstanbul’a hasta götüren bir ambulansın çarptığı kişi hayatını kaybetti.
Olay, sabaha karşı 04.30 sıralarında meydana geldi. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören bir hastayı almak üzere İstanbul’dan Çanakkale’ye giden G.Ö. (26) yönetimindeki 34 TJ 8263 plakalı ambulans, hastayı aldıktan sonra, İstanbul’a hareket etti. Edirne’nin Keşan ilçesine gelen ambulans, Keşan Malkara yolu 2. Kilometresinde seyir halinde iken, iddiaya göre yol ortasında hareketsiz bir şekilde duran Kader Şahinbaş’a (30) çarptı. Çarpmanın etkisiyle önce başını cama çarpan Şahinbaş, daha sonra ise ambulansın altında kaldı. Üzerinden ambulansın tekerleğinin geçtiği tahmin edilen Şahinbaş, olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü ise hafif şekilde yaralandı.
Ambulansın içinde bulunan hasta, olay yerine gelen başka bir ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, kazada hayatını kaybeden Şahinbaş’ın cesedi ise olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından, Keşan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazada yaşamını yitiren Şahinbaş’ın, Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Yenimuhacir Beldesi’nde bir restaurantta garsonluk yaptığı öğrenildi. Şahinbaş’ın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, sürücü ise ifadesi alınmak üzere Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
Olayla ilgili oruşturma sürüyor.
(İHA)