BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Feci kazayı böyle izlediler

80 yaşındaki İsmail Yılmaz, TIR'ın altında kalarak feci şekilde can verdi. Kaza sonrası olay yeri meraklılarla doldu taştı.

Abone ol

Maltepe'de semt pazarına alışverişe giden 80 yaşındaki İsmail Yılmaz, eve dönüş yolunda bir TIR'ın altında kalarak feci şekilde yaşamını yitirdi. Vatandaşlar, ekiplerin kurtarma çalışmalarını film izler gibi cep telefonlarına kaydetti.

5 METRE BÜRÜKLENDİ

Kaza saat 13.00 sıralarında Altayçeşme Mahallesi Kışlalı Caddesi'ni Atatürk Caddesi'ne bağlayan trafik ışıklarında meydana geldi. İddiaya göre kırmızı ışıkta bekleyen 34 BD 7724 plakalı TIR'ın şoförü Hakan Üner(45), yeşil ışığın yanması üzerine hareket etti. kaza.20121112161437.jpg

Şoför Hakan Üner, tam bu sırada aracının önünden geçmek isteyen İsmail Yılmaz'ı (80)fark edemeyerek çarptı. Aracın tekerleği arasında sıkışan Yılmaz'ın cansız bedeni 5 metre sürüklendi. Kazayı gören iki kadının çığlık atması üzerine sürücü TIR'ı durdurdu. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. İsmet Yılmaz olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirirken, şoför Hakan Üner gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

DUA ETTİ

Bu sırada caddeden geçmekte olan Cavit Kırdaal isimli vatandaş kazayı görerek yardım etmek istedi. Fakat TIR'ın altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetmişti.Kırdaal hayatını kaybeden Yılmaz için ellerini açıp dua ettikten sonra kaza yarinden ayrıldı.kaza1.20121112161450.jpg

FİLM GİBİ İZLEDİLER

Yılmaz'ın aracın yanında bulunan pazar sepeti ve cansız bedeni yürekleri dağladı. Tonlarca ağırlıktaki aracın altında cesedi çıkarmakta güçlük çeken polis, itfaiyeden yardım istedi. Ancak itfaiye de başarılı olamayınca olay yerine 20 tonluk bir vinç getirildi. Bu sırada olay yerinde toplanan çok sayıda vatandaş, olayı film çeker gibi izledi. Vincin, TIR'ı kaldırmasıyla ceset sıkıştığı yerden çıkarılarak cenaze aracıyla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.