BIST 10.174
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.402,03
HABER /  GÜNCEL

Feci kaza bir babanın hayatına mal oldu

İzmir'in Konak ilçesindeki trafik kazasında Yeni Asır Gazetesi Spor Servisi'nde sayfa sekreteri olarak çalışan sarı basın kartı sahibi gazeteci Fethi Doğan Öner (36) öldü, eşi ve oğlu ile bir vatandaş yaralandı.

Abone ol

İzmir'in Konak ilçesindeki trafik kazasında Yeni Asır Gazetesi Spor Servisi'nde sayfa sekreteri olarak çalışan sarı basın kartı sahibi gazeteci Fethi Doğan Öner (36) öldü, eşi ve oğlu ile bir vatandaş yaralandı. Araç içinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Kaza, saat 23.55 sıralarında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Yeni Asır Gazetesi Yazı İşleri'nde çalışan sarı basın kartı sahibi gazeteci Fethi Doğan Öner yönetimindeki 35 RS 567 plakalı otomobil, iddialara göre aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Savrulan otomobil deniz tarafında bulunan yürüyüş yoluna uçtu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevkedildi. Araçta 2 kişinin sıkıştığının belirlenmesi üzerine bölgeye ayrıca itfaiye ekipleri çağrıldı. 

Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi araç içinde yaptı. Yapılan kontrolde araç sürücüsü Fethi Doğan Öner'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta sıkışan sürücünün eşi Nesrin Öner (33) ve çocukları Yiğit Öner (10) ise itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası sıkıştıkları yerden çıkarılarak 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Aracın kontrolden çıkarak yürüyüş yoluna uçtuğu sırada sahilde yürüyüş yapan Ömer Fidan (28), araçtan fırlayan cisimlerin üzerine isabet etmesiyle hafif şekilde yaralandı. Fidan da, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Fethi Doğan Öner'in cenazesi İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Morgu'na kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.