BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Hande Yener'den son dakika değişikliği!

Babasını gömdüğü gün sahneye çıkacağını söyleyen Hande Yener'in son dakika değişikliği konsere gelenleri kızdırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Öğle namazında kalp krizinden yaşamını yitiren babası Erol Özyener'i toprağa veren Hande Yener, yılbaşı programında sahneye son anda çıkmadı.

İzmir'de, geçen Pazar günü babasını kaybeden Hande Yener, yılbaşında çıkacağını belirttiği gece kulübünde açıklama yapmadan sahneye çıkmayınca tepki gördü.

HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Hande Yener, geçen pazar günü babası Erol Özyener'i kaybetti. Marmaris'te öğleden sonra babasının cenazesine katılan Yener, gece yılbaşı programı kapsamında Sinan Akçıl ile birlikte bilet alanları mağdur etmemek amacıyla sahneye çıkacağını belirtti. Ancak, Hande Yener, yorgun ve bitkin olduğu için İzmir'in gözde eğlence mekanı 'Sahne 35'te sahneye çıkmadı.
hande-yener-cenaze.jpg
1.5 saat boyunca şarkılarını söyleşen Sinan Akçıl, tepkiler üzerine yerini DJ'e bıraktı. DJ şarkılarını mikserden çalarken, eğlence yerine gelenler burayı terketmeye başladı.

Daha sonra yapılan anons ile Hande Yener'in sahneye çıkmayacağı belirtildi. Bunu duyan Hande Yener hayranları, gece kulübünün yetkilileri ile tartıştı. Günler öncesi satılan ve biletleri tükenen Hande Yener'in Sinan Akçıl konserinin son gününde "Her ne olursa olsun konseri vereceğim" sözlerinin arkasından açıklama yapmadan sahneye neden çıkmadığı merak konusu oldu.

ARABADA BEKLEDİ

Hande Yener medyanın gündemine babasının öldüğü gün sahneye çıkması ile taşındı. Marmaris'te ölen baba Erol Özyener için apar topar yola çıkan Hande Yener, onu dün öğlen toprağa verdi.

Hande Yener cenaze töreni sırasında cenaze namazı kılınana kadar avluya adım atmadı. Bu süre zarfında cami yakınındaki özel minübüsünün içinde bekledi. Namazın kılınmasının ardından gittiği tabutun başında ise gözyaşı döktü.