BIST 10.176
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.399,12
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçeli Emre'den sürpriz buluşma

Beşiktaş'ta adı bir süre başkan adayları arasında geçen Serdal Adalı, Emre Belözoğlu ile bir araya geldi.

Abone ol

Sezon sonunda Fenerbahçe ile yollarını ayırması beklenen Emre Belözoğlu, Beşiktaşlı Serdal Adalı ve Hüsnü Güreli ile bir araya geldi.

Takvim’den Bora Çete’nin haberine göre, Beşiktaş'ta kongre rüzgarları esmeye başlarken sürpriz bir gelişme yaşandı. Serdar Bilgili döneminde siyah-beyazlı kulüpte mali işlerden sorumlu olan eski yönetici Hüsnü Güreli, İstanbul Maslak'taki ofisinde adaylıktan son anda çekilen Serdal Adalı ile önceki gün bir araya geldi. Adalı'nın ABD'ye gitmeden önce gerçekleşen bu buluşmaya Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Emre Belözoğlu'nun da geldiği ortaya çıktı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Hüsnü Güreli ve Serdar Adalı'nın diğer başkan adaylarının listesinde yer alabileceği iddiaları ayyuka çıkarken Emre Belözoğlu'nun Güreli'nin ofisindeki bu görüşmeye gelmesi kafalarda soru işareti yarattı. Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan ve Teknik Direktör Aykut Kocaman'la ipleri koparan sarı-lacivertli oyuncunun Hüsnü Güreli ve Serdal Adalı'nın transfer dönemi olmadığı halde bir araya gelmesi, "Acaba sezon sonunda Beşiktaş'a mı geliyor" yorumlarına neden oldu. Güreli Aydınlar'ın istifasından sonra vekaleten TFF başkanlığını yürütmüştü.

BELÖZOĞLU KOCAMAN İLE TARTIŞMIŞTI

Emre Belözoğlu ile Aykut Kocaman'ın arasının bir süreden beri bozuk olduğu biliniyor. Tecrübeli hoca tartışma yaşadığı Emre'ye, "Gelecek sezon seni takımda düşünmediğimi anlamadın mı?" demiş ve ipler kopmuştu.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu Emre Belözoğlu ile Sarı-Lacivertli yönetimin sözleşme yenilemeyi düşünmediği gelen bilgiler arasında.