BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe ödülendirildi

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Dünya Sporda Centilmenlik (Fair Play) ödülleri, dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Fener...

Abone ol

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Dünya Sporda Centilmenlik (Fair Play) ödülleri, dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Fenerbahçe 15 yaş altı futbol takımı, "Davranış" kategorisinde ödüle layık görüldü.
Birleşmiş Milletler’in Bilim Eğitim ve Kültür Örgütü (UNESCO) binasında düzenlenen törende ödül alanlar arasında, Fenerbahçe’nin 15 yaş altı futbol takımı ve gazeteci Kahraman Bapçum da yer aldı.
Fenerbahçe 15 yaş altı futbol takımı, "Davranış" kategorisinde ödüle layık görülürken, gazeteci Kahraman Bapçum, "Fair Play Tanıtım’’ kategorisinde diploma ile ödüllendirildi.

RUM SPORCUYA ÖDÜLÜNÜ ARIPINAR VERDİ
Törende, Fair Play Gençlik Ödülü’ne layık görülen Kıbrıs Rum sporcu Cristiana Pavlou’ya plaketini Türkiye Olimpiyat Komitesi ve Uluslararası Fair Play Komitesi üyesi olan Erdoğan Arıpınar verdi.
İngiltere’nin eski olimpiyat şampiyonu olan ünlü atlet Sebastian Coe’ye "Ömür Boyu Fair Play" ödülünün verildiği gecede, farklı kategorilerde, toplam 15 sporcu, takım ve spor adamına ödül ve diploma verildi.
Törende ayrıca Arıpınar, Fair Play ödüllerinin 50’nci yıldönümü münasebetiyle Uluslararası Sporda Centilmenlik Komitesi Başkanı Jenö Kamuti’ye, bu alandaki katkı ve çabalarından dolayı bir çini tabak hediye etti.
(İHA)