BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.438,86
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçe başkanlığı için ikna edildi

Bugün gazetesi yazarı Engin Verel, spor camiasına bomba gibi düşecek bir yazı yazdı... İşte Verel'in aktardıklarına göre, Fenerbahçe'nin başkanlığına gelebilecek o isim...

Abone ol

Bundan bir süre önce Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk hakkında Fenerbahçe'ye başkan olacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. Ancak Şahenk bir süre sonra bu söylentileri yalanlamıştı. İşte tam bu sıralarda Fenerbahçe ara transferde Musa Sow'u kadrosuna kattı. Şahenk bu transferde katkısı olduğu söylentilerini ise yalanlamadı.

Hatta birkaç gün sonra da Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer çıkıp 10 milyon euroluk bonservisin 8 milyon euroluk kısmını Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir'in verdiğini açık açık söyledi, paranın en büyük kısmı olan 4milyon euroyu da Şahenk'in cebinden verdiği ortaya çıktı. Başarılı işadamının tüm bunları kendisine önemli bir noktadan gelen telefonun üstüne yaptığını öğrendik.

BEKLENMEDİK DURUM

Şahenk çok iyi bir Fenerbahçeli'dir, bunu camiadaki herkes de bilir. Benim tüm anlattıklarım15 gün bilemediniz 1 ay öncesinin gelişmeleriydi. Geçen hafta sonu ise çokdaha flaş gelişmeler yaşandı. Şenes Erzik'in TFF başkanlığına aday olmayacağını açıkladığı gün, Şahenk'e, kendisini Sow transferine katkı yapmaya yönelten aynı noktadan 'Futbol Federasyonu başkanı ol' teklifi geldi. Üstelik bu teklif, Fenerbahçe yönetimi ve camiasından önemli yüzlerin olduğu bir toplantıda yapıldı. Ancak Şahenkmazeretlerini öne sürerekbuöneriyi de kabul etmedi. Zaten o toplantının ardından da YıldırımDemirören'in TFF başkan adaylığı gündeme geldi. Ancak söz konusu o buluşmada başka bir durum ortaya çıktı. Şahenk Fenerbahçe'ye başkan adayı olmayı reddemeyeceği, kendisine bu teklifleri getirenleri kıramayacağı bir noktaya geldi. Ve o toplantıda yer alanlara mayıs ayındaki Fenerbahçe genel kurulunda aday olacağının sinyalini verdi.

FENERLİ ONU SEVİYOR

Şahenk bir aksilik çıkmaz ve adaylığını koyarsa camiadaki büyük sempatisinin de etkisiyle yüksek olasılıkla kazanır. Başkan olması durumunda da Fenerbahçe'ye çok önemli katkıları olur. Bir kere Fenerbahçe'nin kavgacı kimliğini ortadan siler. Kulübün eskisi gibi tüm Türkiye'nin sevgisini kazanmasını sağlar. Bence Şahenk gibi bir başkana Fenerbahçe'nin çok ihtiyacı var.