BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,84
ALTIN 2.411,56
HABER /  GÜNCEL

FB ve GS 'Ze Roberto' için kapıştı

Türkiye'nin ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe rekabetlerini özellikle futbolcular üzerinde artırıyor. Bayern'li yıldız Ze Roberto için iki takım adeta kapışıyor...

Abone ol Ze Roberto derbisi

Şampiyonluk yarışında müthiş bir mücadeleye giren F.Bahçe ve G.Saray, Bayern'li yıldız için kapıştı.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası dışında Ze Roberto için de rekabete girdi. Fenerbahçe, G.Saray'ın da Bayern Münih'in Brezilyalı yıldızının peşinde olduğunu bildiği için görüşmeleri gizlice yürütüyor. Sözleşmesi sezon sonunda biten sol kanat oyuncusuyla nisanda ön protokol yapılması planlanıyor. Ze Roberto'nun takım arkadaşı Lucio formuyla Fener'i üzüyor!

İlle de Roberto

Transferi gizlice sürdüren Fenerbahçe, B.Münih'li sambacıdan yanıt bekliyor Yeşil ışık gelirse nisanda harekât var. Lucio'nun formu ise üzüyor!.

Sözleşmesi Sona Eriyor

2007'ye kadar Avrupa'da mutlaka bir kupa kaldırmayı hedefleyen Fenerbahçe, bir taraftan şampiyonluk kovalarken, transfer çalışmalarını da gizli şekilde sürdürüyor. Yönetimden sızan son bilgilere göre Bayern Münih'li Ze Roberto listede ilk sırada yer alıyor. Hem sol kanatta yıllardır süren sıkıntıyı çözecek kalitede olması, hem de sözleşmesinin sezon sonunda bitmesi Ze Roberto'yu biçilmiş kaftan yapıyor.

Lucio Coştu, İş Zora Girdi

Daum'un istediği Lucio'nun ise Bayern'de giderek form tutması Fenerbahçe için handikap oluşturmaya başladı. Lucio ile de nisan ayı içinde resmi iletişimin kurulması bekleniyor. Brezilyalı olmazsa alternatif isimlere yönelinecek.

G.Saray Da İlgileniyor

Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Fenerbahçe'nin Ze Roberto ile gizlice pazarlıkları sürdürdüğü ve yanıt beklediği ifade edildi. Bayern'li yıldızın, G.Saray'ın da listesinde olması nedeniyle girişimlerden sadece birkaç yöneticinin haberinin olduğu belirtiliyor. Ze Roberto'dan olumlu yanıt gelmesi halinde yönetimin nisan ayında transfer girişimlerine başlayacağı ve hemen ön sözleşme yapacağı bildirildi.

FOTOMAÇ