BIST 10.503
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.474,27
HABER /  SPOR

FB formalarına alıcı çıkmadı

Fenerbahçeli futbolcuların imzalı formalarını alıcı çıkmayınca Galatasaraylı taraftar aldı

Abone ol

Karaman'da Özel Eğitime Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından düzenlenen yardım programında satışa sunulan Fenerbahçeli futbolcuların imzalı formalarına beklenen talep gelmedi


Dernek, muhtaç çocuklara destek olmak amacıyla Otağ Tesisleri'nde Şanlıurfa Sıra Gecesi düzenledi. Dernek Başkanı Fadimana Okur, gecenin açılışında, yaptıkları çalışmalar sonucunda birçok çocuğun eğitim almasının sağlandığını vurguladı.


Bütün bunların derneğe desteklerini esirgemeyen yardımseverler sayesinde olduğunu ifade eden Okur, "Bugün yine muhtaç çocuklara yardım için toplandık. Bu tür programları düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.
Şanlıurfa'dan gelen Tekin Tatar ve saz arkadaşlarının katıldığı gecede, derneğe yardım amacıyla, Fenerbahçeli futbolcular Önder Turacı, Tuncay, Alex, Nobre, Anelka ve Appiah'ın imzalı formaları, her biri 250 YTL taban fiyattan açık artırma usulüyle satışa sunuldu.


Satışlarından toplam 10 bin YTL gelirin beklendiği formalara beklenen talep gelmedi. Sadece Önder Turacı'nın forması, o da 50 YTL'ye alıcı buldu.
Galatasaray taraftarı Mustafa Çelik, "Fenerbahçeliler almıyorsa, ben 50 YTL alırım" diyerek Önder Turacı'nın formasına 50 YTL'ye sahip oldu. Çelik, bir yardım gecesi olduğu için satın aldığını belirttiği formayı tekrar derneğe bağışladı


Fenerbahçeli futbolcuların imzalı formalarının, dernek yetkililerinin destek istediği Karamanlı olan Önder Turacı tarafından gönderildiği öğrenildi.