BIST 10.282
DOLAR 32,28
EURO 34,83
ALTIN 2.416,85
HABER /  GÜNCEL

'Fazla yolcu alma' dedi dayak yedi

Yer Antalya... Bir minibüste yaşanan olay herkesi şaşırttı. Fazla yolcu alma diye sürücüyü uyaran kişi tekme tokat dayak yedi.

Abone ol

Antalya'da bir minibüs sürücüsü, fazla yolcu aldığı için kendisini uyaran iki genci minibüsten indirip arkadaki minibüsün sürücüsü arkadaşıyla birlikte tekme tokat dövdü.

Öfkeli minibüs sürücülerinin dayağı çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, önceki gün saat 08.00 sıralarında Antalya Ali Çetinkaya Caddesinde meydana geldi. Minibüse fazla yolcu alınmasına tepki gösteren iki genç, şoförü daha fazla yolcu almaması için uyardı. Uyarıya öfkelenen sürücü ile iki genç arasında tartışma çıktı. Yolcuların gözü önünde süren tartışmanın sonunda aracını durduran şoför, iki genci minibüsten indirdi.

ARKADAŞINDAN YARDIM ALDI

Arkadan gelen diğer minibüs şoförünün yardımını alan öfkeli sürücü, iki genci tekme tokat dövmeye başladı. Olay yerine yakın olan bir işyerinin güvenlik kamerası dayak anını saniye saniye görüntüledi. Kavga vatandaşların müdahalesiyle bir süre sonra sona erdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şikayetçi gençleri ve gözaltına alınan iki sürücüyü Yeni Kapı Polis Merkezi'ne götürdü.

İŞLERİNE SON VERİLDİ

Dayakçı sürücüler, polis merkezindeki ifadelerinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Gönenç, sürücülerin işine son verildiğini açıkladı. Gönenç, minibüs sürücülerinin tutumlarından dolayı iki gençten özür dilediklerini ifade ederek, "Tatsız bir olay yaşanmış. Vatandaşla karşı karşıya gelen iki sürücünün işine son verildi" dedi.