BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 22.bölüm Ece ile annesi arasında büyük kavga

Star Tv'de cumartesi günleri yayınlanan ve oldukça izlenen Fazilet Hanın ve Kızları 22.bölüm fragmanı yayınlandı. 21.bölüm yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Fazilet Hanım ve Kızları'nda cumartesi günü neler yaşanacak? Fazilet Hanım ve Kızları 22.bölüme bakalım.

Abone ol

Cumartesi günleri ilgiyle izlenen Fazilet hanım ve para dolu hedeflerinin anlatıldığı dizinin yeni bölümünde işler karışacak. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümünde Ece annesine rest çekiyor ve yalıdan kovuyor. Fazilet Hanım ve Kızları 22.bölüm internethaber'de.

Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Afra Saraçoğlu gibi isimlerin yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları, 21. bölümüyle Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluştu. Dizinin 21. bölümünün ardından 22. bölüm fragmanını bekleyen izleyicilerin bekleyişi sona erdi. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Gelin hep birlikte Fazilet Hanım ve Kızları 22.bölüm fragmanını izleyelim.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 22. BÖLÜM FRAGMANI

Fazilet Hanım ve Kızları'nın merakla beklenen 22. bölüm fragmanı izleyicilere sunuldu. Dizinin yayınlanan 21. bölümünün ardından izleyiciler tarafından heyecanla beklenen 22. bölüm fragmanında, Fazilet Hanım'ın yalıdan kovulduğu görülüyor.