BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 19.bölüm Hazım'ın ölümü işleri karıştıracak

Star Tv'nin cumartesi günü ilgiyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları bu akşam 19.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yayınlanan son bölümüyle nefeslerin tutulduğu Fazilet Hanım ve Kızları'nda bu akşam neler yaşanacak? Fazilanet Hanım ve Kızları ile ilgili detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fazilet Hanım ve Kızları'nda bu akşamında nefesler tutulacak. Hazım'ın ölmesi nedeniyle işler iyice kızışır. Ece'nin hamile olduğunun açıklanması üzerine miras savaşları başlar.

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümü için geri sayım sürerken yeni detaylar ortaya çıktı. İlk fragmandan kısa bir süre sonra yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları 19. bölüm 2. Fragmanında dikkat çeken ayrıntılar var. Yeni bölümde Hazım Bey’in vefatı konakta bomba etkisi yaratıyor. Öte yandanHazan ve Yağız, gerçeğin peşinde sürüklenirken, Sinan ise kendi içindeki fırtınaya doğru sürükleniyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hazan’ın elinde Yağız’a ait gazete kupürleriyle Sinan’a yakalanması, iki kardeşi dönüşü olmayan bir gerilimin parçası haline getirir. Sinan ve Yağız, gazete haberleriyle ilgili gerçeğin peşindeyken yalıya gelen acı haber deprem etkisi yaratır. Egemen yalısı ölüm acısıyla alt üst olur. Egemen kardeşler için babalarının ölümünü kabullenmek kolay olmayacaktır. Yalıyı saran yas, mirasın açıklanmasıyla birlikte yerini büyük bir kaosa bırakır. Ece’nin hamileliği Egemen kardeşlerin üzerine bomba gibi patlarken, Hazan ve Yağız’ın hamilelikle ilgili kapıldığı şüpheler olayların raydan çıkmasına sebep olur. Hazan ve Yağız, gerçeğin peşinde sürüklenirken, Sinan ise kendi içindeki fırtınaya doğru sürüklenmektedir. Hazan, Yağız ve Sinan arasında dile getirilmeyen gerilim giderek tırmanırken, yalının sakladığı sırlar birbir ortalığa saçılmak üzeredir.