BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Favori elbette Chelsea ama...

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, Chelsea'nin favori olduğunu söyledi ve şunları ekledi;

Abone ol

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Brezilyalı kaptanı Alex de Souza, FB TV'de yayınlanan Kaptan Köşkü programında Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Chelsea'yi değerlendirdi.

''KALİTEMİZİ GÖSTERECEĞİZ''

Alex ''Favorinin Chelsea olduğu gerçek. Kendi kalitemizi sahaya koymaya çalışacağız. Herkesin düşündüğünden farklı şeyler yapmaya çalışacağız. Bizim de kaliteli olduğumuzu onlara göstereceğiz'' dedi.

Chelsea'nin kulübün sahibi Abromovich'ten dolayı zengin olduğunu belirten Alex, "Önemli bir kulüp. Fakat bunların hepsini bir yana bırakıp, bizim saha içerisinde kendi oyunumuzu, mücadelemizi, hırsımızı, azmimizi göstermemiz gerekiyor. Bizim de Chelsea maçlarında yapacağımız bu. Elbette bu eşleşmenin favorisi Chelsea'dir. Tecrübelerine baktığınız zaman, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ilk kez oynayacak. Fakat Chelsea ve orada oynayan oyuncular birçok kez bu noktaya gelmiş. Bu da gözardı edilemez bir favori olma durumunu da beraberinde getiriyor. Fakat ben bir oyuncu olduğum için değişik düşünmeliyim. Saha içine girdiğimiz zaman her şeyin eşit olduğunu biliyoruz'' diye konuştu.