BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.492,04
HABER /  GÜNCEL

Fatoş Yelliler mesajlarını eski sevgilisi Gökhan Göz ifşa etti evli erkeklerle...

Berdan Mardini'nin olaylı bir şekilde boşandığı 2 çocuğunun annesi Fatoş Yelliler, evliyken birlikte olduğu Gökhan Göz'ü de aldattı. Gökhan Göz Fatoş Yelliler'in evli erkeklerle mesajlaştığını iddia etti ve o mesajları ifşa etti. Aldatıldım diyen Gökhan Göz, Fatoş Yelliler'in kıyafetlerini yaktı. Peki kimdir magazin basınını mesgul eden Fatoş Yelliler, yaşı kaç, aslen nereli?

Abone ol

Magazin basını son günlerde Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'in skandallarını konuşmaya devam ediyor. Berdan Mardini ile Paris'te evlenen ve iki çocuk sahibi olan Fatoş Yelliler, yaptırdığı estetikler sonrasında bambaşka biri oldu. Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile aşk yaşamaya başlayan hatta evli başka erkeklerle de birlikte olduğu iddia edilen Fatoş Yelliler yine gündem oldu. Gökhan Göz'ün iddiasına göre Fatoş Yelliler başka erkeklerle mesajlaştı ve o mesajları Gökhan Göz ifşa etti. Bu haberlerin ardından Fatoş Yelliler yeniden merak konusu oldu. Peki Berdan Mardini'nin de yasaklı madde kullanıyor diye çocuklarını görüştürmediği Fatoş Yelliler kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? 

Mesajları ifşa etti: Gökhan Göz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sevgilisi Fatoş Yelliler'in evli insanlar ile mesajlaşmalarını ifşa etti.

Kimse duygularımla oynayamaz: İhaneti öğrenen Gökhan Göz ise sevgilisi Fatoş Yelliler'e hediye aldığı kıyafetleri benzin dökerek ateşe verdi. Kıyafetleri yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Göz, "Bunlar benim doğum günü hediyelerim. Sevgimin, aşkımın, kullanılan kalbimin hepsinin bir kısmı. Hani Pablo filminde diyor ya çocuklar için yakıyor. Bende köpeklerim için yakacağım. Çünkü onlar benim için daha kıymetliler, daha saflar, daha temizler. Onlar ısınsın kış günü. Onlar benim için çok kıymetliler. İhanet nedir bilmezler hiçbir şekilde. Kimse benim duygularımla oynayamaz" ifadelerini kullandı.

Fatoş Yelliler kimdir: 5 Kasım 1978 Diyarbakır'da dünyaya gelen Fatoş Yelliler 43 yaşında. Fatoş Yelliler, 7 kardeşin 6'cısıdır. Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler, Fransa'daki bir düğünde tanışmış, 2010'da dünyaevine girmişti. Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler 2010'da dünyaevine girmişti. Mardini ile Yelliler, geçen mart ayında evliliklerini noktalama kararı aldı. Çift 11 yıllık evliliğini, 2021 yılında noktaladı. Mardini'nin avukatı, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" diye konuşmuştu. Çiftin ayrılığından kısa bir süre sonra Fatoş Yeliler, silahlı saldırıya uğramış, gözler, eski eşine çevrilmişti.