BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.501,51
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Fatma Şahin korkuyorsa bize sığınsın!

Kamer Genç'in Bakan Fatma Şahin'e yönelik sözleri hala tartışılıyor. Daha önce Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la bir tartışma yaşayan CHP Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka da iddaların göbeğinde.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA- Daha önce Mecliste Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisine yönelik sözleri nedeniyle zor günler geçiren Aylin Nazlıaka, bugün Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'a verdiği röportajda, Bakan Fatma Şahin'in kendisine o zaman sahip çıkmadığını, haklısınız ama Bülent Bey de Başbakan Yardımcısı dediğini iddia etmişti.

Fatma Şahin az önce bir bildiri yayınlayarak, Nazlıaka'nın bu iddalarını yalanladı. Fatma Şahin'in açıklamasının ardından İnternethaber'e konuşan Aylin Nazlıaka sözlerinin arkasında durdu.

FATMA ŞAHİN KORKUYORSA BİZE SIĞINSIN

"Bu açıklama Fatma Şahin'in iki yüzlü duruşuyla çok tutarlı. Aslında, hak savunuculuğu ilkeli olmayı gerektirir. Bu tavırlarını çok ikiyüzlü buluyorum. Kendilerine yönelik hak ihlali olduklarını düşündükleri bir ortamda birden bire hak savunucusu geçiniyorlar, ancak hak savunuculuğu bireye endeksli değildir, son derece samimiyetsiz ve tutarsız olduklarını düşünüyorum. Bakanın bugünkü açıklaması ise, ikiyüzlü duruşu ile eşgüdümlü. Uçak yolculuğunda kendisinin bu sözleri söylediğini inkar ediyor olması, daha öncesinde Bülent Arınç'ın bana sözel saldırıda bulunduğunda bunu yok saymasıyla da benzer bir tavır alış. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm savunduğumuz değerlerin arkasındayız, eğer Fatma Şahin, çekiniyorsa korkuyorsa biz onun haklarını da savunuruz, gelsin bize sığınsın biz ona yardımcı oluruz."