BIST 10.823
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.503,72
HABER /  DÜNYA

TBMM’DE KAVGA SONRASI AÇIKLAMA

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, AK Parti’lilerin kendisini hedef aldığını belirterek, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın kendis...

Abone ol

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, AK Parti’lilerin kendisini hedef aldığını belirterek, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın kendisine küfür ettiğini söyledi.
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile yaşadığı tartışmanın ardından bugün TBMM Genel Kurulu’nda da tepkiyle karşılaştı. Kamer Genç kürsüye çıktıktan kısa bir süre sonra TBMM Genel Kurulu’nda kavga çıktı.
Basın toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile yaşadığı tartışmayı anlatan Kamer Genç, Başbakan Erdoğan’ın bugünkü grup konuşmasında kendisi hakkında ’Müsvedde’ dediğini hatırlattı.
Kendisine edilen küfürlerin yer aldığı tutanakları Başbakan Erdoğan’a sunacağını belirten Genç, "Bundan sonra Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimatlarla AK Partili milletvekilleri muhakkak beni öldürmeye kalkacaklar. Zaten ellerinden gelse beni diri diri yakarlar. Ben biliyorum bunları. Eğer benim başıma bir şey gelirse bunun tek sorumlusu Erdoğan’dır. Benim çevremdeki insanlar öcümü alırlar. Benim de seven insanlarım var. Her gittim yerde insanlar bana büyük bir sevgi gösteriyorlar. Bu sevgiyi niye gösteriyorlar, milletimi seviyorum, ülkenin birlik ve bütünlüğünü savunuyorum" dedi.