BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fatih Terim'le jet anlaşma

Federasyon Başkanı Levent Bıçakçı ile biraraya gelen Fatih Terim'le jet anlaşma. Toplantının 15 saniye sürdüğünü açıklayan Bıçakçı, Terim'e çok büyük yetki verdi.

Abone ol

Türk Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı'yla kendisini Milli Takım Futbol Takımı'na bağlayan sözleşe yapmak için biraraya gelen Fatih Terim'le jet anlaşma. Toplantıdan sonra basın mensupların karşısına çıkan Federasyon Başkanı Bıçakçı, "Sayın Terim'le görüşmemiz 10-15 saniye sürdü" diye konuştu.

TERİM'E GENİŞ YETKİLER

Fatih Terim'le öncelikle beş yıllık bir sözleşmeye imza atmayı hedeflediklerini belirten Bıçakçı, Terim'in Milli Takımlar Baş Danışmanı olacağını ve tüm yetkilerin o'nda toplanacağını kaydetti.

Milli Takımın yeni Teknik Direktörü Fatih Terim ise, "Bilgi birikimim ve yeteneğim tartışılmaz" diye konuştu. Bilgi birikimi ve yeteneğine sık sık vurgu yapan Fatih Terim, futbolcuları uyarmaktan da geri duymadı: "Çok zor yoğun bir tempo içerisine gireceğiz"

ESAS KONU HAKAN DEĞİL

Hakan Şükür'ün bu kadar çok kamuoyunda tartışılmasının doğru olmadığını beliten Fatih Terim, "Mesele Hakan Şükür veya başkası değil. Mesele dünya kupalarında başarılı olmamızdır" diye konuştu. "Ülkeyi sallamamız lazım" diye konuşan Fatih Terim, "Bu heyecanı sahiplenmeyi sağlamak çük önemli. Hakan Şükür'ü takdir ederken de yeni Hakan Şükür'leri getirmek çok önemli" diye konuştu.

Terim açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Benim bir huyum vardır. Kimse futbolda 'seninle çalışmıyorum' diye konuşmaz. Ben benimle çalışmak için birilerine teklif ediyorsam, birilerine de çalışmamak istediğimi söylemem kadar doğal bir şey olamaz. Kızarsa kızar, darılırsa darılır. Bu hayatın bir parçası."

MEVCUT KADRO BOZULMAYACAK

Mevcut kadroyu bozmayacağına dair sinyaller veren Fatih Terim, devamla şunları söyledi: "İyi yapılmış bir şeyleri daha iyiye çekmek bizim vazifemiz. Hakan Şükür derken mevcut kadrodaki diğer çocuklarımıza yanlış yapmayalım. Alpay veya bir başkası için de geçerli bu."