BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,85
ALTIN 2.388,61
HABER /  DÜNYA

Fatih Terim’e övgü

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dün A Milli Takımın Andorra karşısında aldığı 5-0’lık galibiyetin Fatih Terim’in "ustalık farkı" olduğun...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dün A Milli Takımın Andorra karşısında aldığı 5-0’lık galibiyetin Fatih Terim’in "ustalık farkı" olduğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 2020 Olimpiyatları ve Milli takımın 5-0 üstünlüğü ile sonuçlanan Andorra maçı hakkında açıklamalar yaptı. Bugünün tarihi bir gün olduğu söyleyen Bozdağ, 2020 Olimpiyatlarının sonucunu heyecanla beklediklerini söyledi. Bozdağ, "Bugün Türkiye’mizin 2020 Olimpiyatlarını aldığı tarihi bir gün olur inşallah. 2020 Oilmpiyatları İstanbul’un haberini heyecanla bekliyoruz. Zira Türkiye; demokrasisi, istikrarı, iyi yönetimi, güçlü ekonomisi, organizasyonları ve İstanbul’u ile olimpiyatları fazlasıyla hak etmektedir" ifadelerini kullandı.

FATİH HOCA’NINKİ USTALIK FARKI
Dün A Milli Takımın Andorra karşısındaki 5-0’lık üstünlüğünü de değinen Bozdağ, bu skorun ustalık farkı olduğunu söyledi. Milli takımın başarısının herkesi gururlandırdığını ifade eden Bozdağ, "Milli takımımızın başarısı hepimizi sevindirdi/gururlandırdı. Bu, ustalık farkıdır. Hem Fatih Usta’yı hem de sporcularımızı tebrik ediyorum" açıklamalarında bulundu.
(İHA)