BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MEDYA

Fatih Terim kavgası spikeri çileden çıkarttı!

Beyaz Futbol , Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Terim, Ertem Şener

Abone ol

GAZETECİLER.COM
Beyaz Futbol yorumcuları Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın Fatih Terim'e yönelttiği eleştiriler canlı yayında bomba etkisi yaptı. Ertem Şener'in modere ettiği programda gerilim tavan yaptı.

"KARTONDAN İMPARATOR" SÖZÜ KAVGA ÇIKARDI

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'Terim Galatasaray'ı kullanıyor, Milli takımı buna alet ediyor' demesiyle başlayan polemiğe Ertem Şener müdahale etti. Şener 'Sen ne dediğinin farkında mısın Terim'in bütün dünyanın tanıdığı bir Hocanın buna ihtiyacı mı var? Daha düne kadar övdüğün Terim'e haksızlık ediyorsun' dese de tartışma bitmek bilmedi.

MODERATÖR NE ÇAKAR'I NE RASİM OZAN'I ZAPTEDEBİLDİ!

Ahmet Çakar'ın Fatih Terim için 'Karton İmparator' yakıştırmasını yapmasıyla tartışma başka bir boyut kazandı. Çakar'a da müdahale eden Şener 'Hocam yapmayın kullandığınız kelimelere dikkat edin ve lütfen özür dileyin' diyerek tepkisini dile getirdi. Sonra Çakar ise "az bile söylüyorum 'Terim Mukavva hatta Fiber Glass imparator' diyerek geri adım atmadı.

PROGRAMI ERKENDEN NOKTALAMAK ZORUNDA KALDI

Bu sözler üzerine Rasim Ozan Kütahyalı kahkahalarla gülünce Ertem Şener önce Rasim Ozan'a 'yeter artık bir son verin şu olaya yeter, gülmeyi bırak' derken Ahmet Çakar'a da "siz yıllarca dostluğunuz olan birine nasıl böyle konuşursunuz frene basın artık' dedi. Hayli sinirlendiği gözlenen Şener 'Program burada bitmiştir. Bu konuşmalara asla izin vermem mümkün değil. Programı kapatıyorum. Yarın akşam (Pazartesi) Derin Futbol'da beraberiz' dedi ve oturumu normal zamanından önce noktaladı.