BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fatih Gökşe moral aşıladı

Sivas beraberliği Galatasaray'da moralleri bozsa da Fatih Gökşen camiaya umut mesajları verdi.

Abone ol

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, şanssız bir Sivasspor maçı oynadıklarını belirtirken, ''Kimse ümitsizliğe kapılmasın, şampiyonluğun 1 numaralı adayı biziz''dedi.

Gökşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor maçında alınan beraberliği beklemediklerini dile getirerek, ''Maçta pozisyon bulmakta zorluk çektik. Ancak, kimse ümitsizliğe kapılmasın eninde sonunda Fenerbahçe'yi geçeceğiz'' ifadesini kullandı.

Şampiyonun belli olmasına daha çok zaman bulunduğunu anlatan Gökşen, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Şampiyonluğa kadar çok zaman var. Fenerbahçe ile oynayacağımız derbi maçına da daha var. Ligde Fenerbahçe'ye göre daha avantajlı bir fikstürümüz var. Bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız. Şampiyonluğun ilk sıradaki adayı biziz.''

CİHAN İÇİN PFDK'YA RİCA

Fatih Gökşen, Sivasspor maçında kırmızı kart gören Cihan'ın çok terbiyeli ve efendi bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, yaptığı hareketin, tahrik sonucunda gerçekleştiğini ifade etti.

Profesyonel Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) Cihan'ın ligdeki centilmen futbolcu özelliğini dikkate alma ricasında bulunduğunu kaydeden yönetici Gökşen, ''Bu futbolcumuz ligde bırakın kırmızıyı, sarı kartı bile çok nadir görüyor. PFDK'dan bunu göz ardı etmemesini rica ediyoruz. Kendisi demek ki tahrik edildi ki bu hareketi yaptı'' diye konuştu.

MAÇ BİLETİNDE PROMOSYON

Galatasaray Kulübü, sahasında üst üste oynayacağı Vestel Manisaspor ve Samsunspor maçlarının biletlerini aynı anda satışa sunuyor. Gökşen, karşılaşmaların biletlerini çarşamba gününden itibaren satışa sunacaklarını ifade ederken, iki bileti aynı anda satın alan taraftarlara indirim yapacaklarını söyledi.

Hafta sonunda yapacakları Vestel Manisaspor maçına tüm taraftarları davet eden Fatih Gökşen, ''Bütün taraftarlarımızı, bu zor dönemde takımlarını desteklemeye çağırıyoruz, onları yalnız bırakmasınlar'' diyerek sözlerini tamamladı.