BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Samsungun en son modelleri

Samsung en son modelleri ve yeni teknojileri ile mobil dünyaya damgasını vuracak.

Abone ol

Samsung Electronics, GSM sektörünün bir araya geldiği  3GSM World Congress’te en yeni teknolojilerini ve cep telefonlarını tanıttı.

Samsung Electronics, en yeni teknolojilerini ve cep telefonlarını sergilediği 3GSM World Congress’e damgasını vurdu. Samsung, Türkiye’de bu sene satışa sunacağı telefonlardan P850 ile, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. P850, video kayıt ve müzik çalar gibi birçok multimedya özelliğin yanı sıra 3.2 mega piksel kamera ve MP3 çalara sahip. İlk bakışta dijital fotoğraf makinesi görünümü veren telefonun yüksek kalitede geniş bir ekranı ve deri dış yüzeyi bulunuyor.

Samsung’un etkinliğin fuar bölümünde tanıtımını yaptığı teknolojiler arasında karasal dijital multimedya televizyonlu (T-DMB) cep telefonları ve kablosuz geniş bant erişim (WiBro) teknolojisi öne çıktı. T-DMB, cep telefonundan televizyon yayınlarını hareket halindeyken bile iyi bir görüntü kalitesiyle izlemeyi mümkün kılıyor.

Kablosuz iletişime geniş bant dopingi Samsung standında tanıtılan WiBro (Wireless Broadband) ise, mobil kullanıcılara kablosuz geniş bant erişim sağlıyor. WiMax tabanlı bir teknoloji olan WiBro, çok yüksek veri aktarım hızına sahip ve performansını kullanıcı hareket ederken bile kaybetmiyor.

Dijital video yayıncılığı teknolojisinin Samsung tarafındaki gelişmelerine de yer verilecek tanıtımlarda, uydusal dijital multimedya televizyon yayın (S-DMB) teknolojisi kullanılan demolar da yapıldı. Her beğeniye uygun modeller  Samsung standında, yüksek hızla veri iletişimine (HSDPA) imkan sağlayan Z560 cep telefonuyla yüksek hızla veri aktarım demoları da yapıldı. 3GSM’deki multimedya özellikli cep telefonları arasında fotoğraf özellikleriyle dikkat çeken Z710 (3 mega piksel), V8200 (8 mega piksel) ve B380 (5 mega piksel) de vardı. Cep telefonu tercihlerinde müziğe önem verenler ise i300X (4 GB hafıza), X810 ve S4300 (Flick) modellerini inceleme şansı buldu.