BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  EKONOMİ

Alkon Konakları gözkamaştırıyor

Deniz ve göl manzaralı 17 dönüm arazi üzerine inşa edilen Alkon Konakları gözkamaştırıyor.

Abone ol

Deniz ve göl manzaralı 17 dönüm arazi üzerine inşa edilen Alkon Konakları, günümüzün villa projeleri ile yetinemeyenlere, yüksek metrekarelerde, teknoloji ve konforla bezenmiş etkileyici bir yaşam atmosferi sunuyor. Alışveriş merkezlerine çok yakın mesafede bulunan konakların satışı RE/MAX ANT tarafından gerçekleştiriliyor.

13 ayrı lüks konaktan oluşan Alkon Konakları, Büyükçekmece’de deniz ve göl manzaralı 17 dönüm arazi üzerine inşa edildi. Geniş bir alanda, konforlu bir yaşam düşünülerek inşa edilen konakların 4 tanesi 690 m², 9 tanesi ise 750 m² kullanım alanına sahip. 6 oda, 2 salon, 5 banyo ve 105 m² genişliğindeki kademeli salonunun yanı sıra, içinde yer alan giyinme odası ve ebeveyn banyosu ile birlikte toplamda 105 m² genişliğindeki ebeveyn bölümüne sahip Alkon Konakları, sunduğu geniş yaşam alanı ile geçmişin ihtişamını, modern yaşam ile buluşturuyor. 4 kattan oluşan Alkon Konakları katları rahatça çıkabilmeyi sağlayan hidrolik asansörü ve temizlik kolaylığı getiren merkezi elektrik süpürgesi tesisatı ile sakinlerine, konforun keyfini sürme ayrıcalığı tanıyor.

Alkon Konakları, sahip olduğu sosyal tesisleri ve mükemmel peyzaj düzenlenmesiyle de farklı ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. Açık ve kapalı olarak iki ayrı sosyal tesisi bulunan konakların açık tesislerinde, 400 m² yüzme havuzu ve 2 jakuzi yer alıyor. Alkon Konakları’nın kapalı tesislerinde ise 120 m² kapalı havuz, jakuzi, 2 adet sauna, fitness center, solaryum, kafeterya, Amerikan bar, sinevizyon ve toplantı salonları bulunuyor.

Peyzajı 8000 m² yeşil alan olarak ayrılan ve çeşitli ülkelerden ithal edilen 18 bin adet kök bitki ve ağaçlarla, şehir yaşantısında özlenen doğa ortamı yaratan Alkon Konakları’nda çevre aydınlatması yerden yapılıyor.

Merkezi uydu anten sistemi, kameralı güvenlik sistemleri, jeneratör ve su arıtma sistemleri ile konforlu yaşam standardı için her şeyin tasarlandığı Alkon Konakları’nda ev sahiplerinin rahatça kullanabilmeleri için 3 adet açık ve 1 adet kapalı otopark imkanı sunuluyor. Kapalı otoparkta 2 araçlık oto yıkama bölümü ve şoför bekleme salonları mevcut.

Deniz ve göl manzarası içinde konforu yaşamak isteyenler için Alkon Konakları içinde haftanın her günü ziyaret edilebilen dayalı döşeli bir örnek ev ve satış ofisi bulunuyor. 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Alkon Konakları’nı uygun banka kredisi ile de almak mümkün. Alkon Konakları’nın satışını ve pazarlamasını sürdüren RE/MAX ANT ofisine 0216 449 28 28 telefon numarasından, detaylı bilgi için www.al-kon.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.