BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Genç kızların Tabuuları var

Tabuu renkli ve duygu dolu dünyasını, yaşam enerjisini yansıtan bir sentezle modaya dönüştürdü.

Abone ol

Kadının renkli ve duygu dolu dünyasını, yaşam enerjisini yansıtan bir sentezle modaya dönüştüren Tabuu, her genç kızın kendini bulabileceği bir ortak tarz yarattı. Göz alıcılık ve sadeliği orijinal bir beraberlik haline getirerek, kadını şıklıktan vazgeçmeden özgür ve rahat kılan Tabuu, spor ama feminen, cici ve hanımefendi, ama aynı zamanda asi ve aykırı olabilen bir koleksiyon ile genç kızlara “merhaba” dedi. Tabuu, 5 yeni mağazasını İstanbul, İzmir ve Bursa’da eşzamanlı olarak hizmete açtı.

Yaşamın farklı alanlarında, kendilerini yansıtacak farklı tarzları, farklı markalarda arayan genç kızlar için artık ortak bir “Tabuu” var. Değişik duyguları biraraya getiren tarzı ile geleceğin modern kadınını moda ile bugünden buluşturan Tabuu, çekiciliği ve gençliği yansıtan çizgileri ile farklı arayışlara tek kaynaktan zengin alternatifler sunuyor. Tabuu, Şubat ayı başında eşzamanlı olarak hizmete giren İstanbul Beşiktaş, Sarıyer, Göztepe, İzmir Alsancak ve Bursa Nalbantoğlu mağazaları ile genç kız modasında yeni bir dönemin kapılarını açıyor.

Kampüsten, ofise her alanda farkedilmek için…

Tabuu 2006 Kış Koleksiyonu, kendi tarzını yaratabilmek için, farklı kombinasyonlara yönelenlere, hayal ettikleri her renk ve modeli, bir arada bulabilme avantajı sunuyor. Tabuu kadını, hareketli yaşam tarzında, renkli, feminen ve spor parçaları kombin edip, daima dikkatleri üzerinde toplayabiliyor. Kampüsten ofise kadar yaşamın her döneminde, günlük giyimden, gece hayatına kadar her an Tabuu’nun tarza kattığı değer, bir rekabet avantajına dönüşüyor. Genç kızları, hem özgür, hem çekici kılıyor…

Bütün bir kış için gardrobu dolduracak tüm modellerin bir arada yer aldığı Tabuu mağazaları, cazip fiyat ve ödeme avantajlarıyla da, alışverişe keyif katıyor. Genç kızları anlayan ve onlara kendilerine yakışacak yeni tarzları keşfedebilme fırsatı sunan Tabuu, önümüzdeki dönem Türkiye’de genç kızların yaşamlarının vazgeçilmez tabularından biri olmayı hedefliyor.