BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52

Farklı Konseptlerde Balayı Otelleri

Popüler balayı otelleri, sırdadışı bir balayı tatili, ister şehirde, ister ormanda, isterseniz de deniz kenarındaki balayı odalarıyla balayı çiftlerini bekleyen o oteller...

Merhabalar,

Bir ömür boyu mutluluk dileklerimle aynı yastıkta kocayın, beyaz atlı prensinizle hayallerinizi adımlayın diyerek balayı otellerini, balayı odalarını, balayı konseptlerini Türkiye’nin dört bir yanından sizler için seçtiğim otelleri balayı çiftlerinin beğenisine sunmaya devam ediyorum.

İşte bu hafta sizlerle paylaşacağım o oteller;

     

Antalya Balayı Otelleri

Ottoman Suites Hotel

Antalya’nın tarihi dokusu içerisinde, Kaleiçi’nde yüzyıllarca kendini korumuş bir konakta lüks ve zarafeti yaşamaya davetlisiniz.

Osmanlı Suitleri konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Ottoman Suites Hotel apayrı bir balayı konseptiyle farkını hissettiriyor.

      

Nostaljik fayton sefası, keman eşliğinde akşam yemeği ve daha fazlası…

Sihirli bir balayı tatilinin unutulmaz romantizm dolu anları şehre birde bu yanından bakın diyerek Ottoman Suites’de mutluluğa dönüşüyor.  Konağınızın kapısından fayton ile alınıp size özel butlerınız tarafından ikram edilen balayı iksirinizi yudumlarken şehri turlayın. Eski kent, Kaleiçi ve Antalya turunu nostaljik fayton sefasıyla yaparken portakal kokulu Antalya sokaklarında aşkınızı ölümsüzleştirin. Siz şehrin romantizminde kaybolurken akşam sürprizi için Ottaman Suites’de ummalı dokunuşlar ile siz balayı çiftleri için unutulmaz Akdeniz akşamları…

Avluda baş başa romantik akşam yemeği,

Bir yanınızda 600 yıllık  tarihi bir binanın yansımaları, diğer bir yanınızda ise taş duvarlar arasında yanan şömine, keman eşliğinde akşam yemeği…

Akdeniz akşamlarının bir başka olduğunu, unutulmazlığını, Ottoman Suites’in rahatlık temizlik, kaliteyi lüks ve zarafet içerisinde kişiye özel dokunuşlarıyla hissedeceksiniz.

       

Yüzyılları aşkın bir zamandır aşkın bitmeyen gücüyle bütünleşmiş Roma, Helenistlik dönem, Selçuklular, Osmanlı ve her dönemde  Akdeniz şehir merkezinin  en nadide, en çarpıcı, göz kamaştıran büyüleyici yeri olan Kaleiçi’nde, standartlar ötesinde 4 farklı oda tipinde servis ve hizmet anlayışıyla adından övgü ile bahsettiren Ottoman Suites balayı misafirlerini ağırlama konusunda sınır tanımıyor. Balayı çiftlerinin aşk ve mutluluk dolu günleri için otelcilikte ağırlama sanatını adeta bir şölene çeviriyor. Unutmadan sizleri bekleyen tarihi yat limanındaki tekne en narin, en güzel çiçeklerle dolu renkli, birbirinden güzel Akdeniz koylarını keşfetmeniz için balayı çiftlerini bekliyor.

Ottoman Suites’in balayı süitlerinde kendinizi sultan gibi hissetmeye davetlisiniz.  En iyi balayı için bekleniyorsunuz.

      

Şimdide sizleri Trakya’nın keşfedilmemiş cennet İğneada’da, İğneada Resort Hotel’in balayı odalarına götürüyorum.

İğneada; Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı bir belde. Yıldız ( Istranca) Dağlarınon deniz ile buluştuğu noktada, dünyada nadir bulunan Longoz ( subatan) ormanlarıyla kaplı, Eriklii Mert, Zindandere, Saka, Hamam gölleriyle çevrili Türkiye’nin kuzey batıdaki  son noktsı Beğendik köyü, Mutlu ( rezve) deresi ile de Bulgaristan sınırı olan ilginç bir coğrafyanın ta kendisi.

       

Uçsuz bucaksız bir kumsal. Bisiklet ile çevreyi keşif yada Fayton ile kah Longoz ormanlarına, kah göllere yada su sporlarına katılabilir ve günün yorgunluğunu balayı çiftlerine özel masaj keyfiyle çıkarıp canlı müzikle sahilde yada terasta size özel hazırlanan masanızda akşam yemeğiyle geçirebilirsiniz.

      

En özel fotoğraf karelerini İğneada Resort Hotel’in profesyonel fotografçısı Müfit Bey sizler için deklanşörüne dokunarak balayı tatilinizin iz düşümlerin, sizler için yakalayacaktır.

     

Balayı süitinizde yatak odanızdaki jakuzinizde kırmızı güller, dalga sesleri ve Karadeniz aşkınızı fısıldayacaktır…

     

Gazelle Resort Hotel

Doğa ile baş başa bir balayı keyfi …

Ormanın içerisinde sessizli, dinginlik ve huzur… geyikler, karacalar, orman yürüyüşleri, Gölcük gölünün muhteşem manzarasında Gazelle kır Gazinosunda kahvaltı keyfi, Türkiye’nin en kapsamlı SPA oteli  olan Gazelle Resort &SPA ayrıcalıkları  , ahşap mimarisi lüks ve konforu, gitar dinletileri,  Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleri, Bolulu ünlü şeflerin hünerli dokunuşlarıyla , Gazelle ayrıcalıklarıyla Balayı Çiftleriyle buluşuyor.

     

Özenle tasarlanmış balayı odalarında balkonda bile jakuzi keyfi, konfor ve rahatlık mutluluğunuz için sizleri bekliyor.

     

Müze kent Safranbolu’da, Lokum tadında bir balayı, İmren Butik Lokum Konak’ta

Türk kahvenizi bakır fincanlarda çikolatalı lokum ikramı işle birlikte havuzlu dinlenme salonunun  sedirlerinde dinlenerek ,betonlaşan dünyamızda ayakta kalabilen nadir kültü miraslarımızdan birisi olan müze kentimizde Safranbolu’ya has geleneksel tavan süslemeleri, işlemeli ahşap dolaplar, cam önlerinde panoromik Safranbolu manzaralı sedirler, şömine, ışığı engelleyen kara kapaklı geleneksel Safranbolu pencereleri, gaz lambalı duvar aydınlatmaları, 360 derece Safranbolu keyfi için gelin gibi süslenmiş balayı süiti sizleri bekliyor.

     

Başkentte Balayı

Hotel Samm Bistro & SPA

Ankara’nın merkezinde konaklama ve sanatı bütünleştirmiş farklı temasıyla Hotel Samm Bistro & Spa yeni evlenecek çiftlere adına yakışır bir balayı sunuyor.  Samm’s Balayı ile şehir otelciğinde balayı konaklamalarına yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

      

       Samm’s Balayı :

  • Teras Deluxe oda verilmesi
  • Odada ücretsiz şarap veya şampanya
  • Ücretsiz taze meyve tabağı
  • Ücretsiz çikolata ve Türk tatlı tabağı
  • Özel nevrsim takımı (günlük değişim)
  • Odada taze çiçek ile süsleme (günlük kontrol ve değişim)
  • Özel banyo set-up
  • Özel havlu – Bornoz – Terlik
  • Odaya kahvaltı servisi
  • 1 defa ücretsiz a’lacart akşam yemeği (Terasta veya Restorantta)
  • Spada masaj istemeleri durumunda bir defaya mahsus % 40 indirim
  • Erken giriş geç çıkış imkânı
  • Terasta özel etkinlik (isteğe bağlı / ücretli)
  • Kişiye özel tema uygulaması (isteğe bağlı / ücretli)
  • Gelin – Damat video çekimi ( İki ayrı odalarda gelin ve damatın balayı günü hazırlık süreçleri ve akabinde balayı odasında sonlanan gün) (isteğe bağlı / ücretli)

                   

Jazz tutkunları içi özel geceler, sanatsal dokunuşlar ressamların tabloları ile farkını hissettiren balayı ayrıcalıkları Ankara’da Hotel  Samm’da sizleri bekliyor.

 Tatil tadında kalın