BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.436,42

Fantasia De Luxe Hotel

Antalya Kemer Çamyuva’da bulunan Fantasia Deluxe Hotel güvenilir bir tatil için tam isabet.

Merhabalar,

Bu hafta sizlerle çok özel bir oteli ve bu otelin yaptıkları işe kalbini dokunduran özel ekibini paylaşacağım. Antalya Kemer Çamyuva’da bulunan Fantasia Deluxe Hotel güvenilir bir tatil için tam isabet.

  

Tenim buram buram tatil kokuyor demek istiyorsanız gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bu otelde geleneksel Türk misafirperverliğinin dünya kültürü ile buluşmasını yaşayacaksınız.

    

Bu Sevda Bitmez

Fantasia Deluxe Hotelleri Satış Koordinatörü Nilda Türe sonuç odaklı çalıştığı kurumu delice seven, iş hakimiyeti ve profesyonellikte sınır tanımayan adeta bu sevda bitmez dedirten bir anlayışıyla ben gitsem de ruhum kalır dedirten övgüyü tırnaklarıyla hak eden alın teriyle yazan bir isim, yeri dolmaz.

  

Ulusoy ailesinin mütevazi kişiliğiyle saygı ve sevgide gönüller fethetmiş kalpten ismi Berrin Ulusoy yurt dışı seyahatlerini ve iş yaşamındaki tempolu günlerinin yorgunluğunu Fantasia Deluxe Hotellerinde  atlatırken hem dostlarının hem çalışanlarının gözbebeği…

  

Sevgi, saygı, sadakat

Üstün Hizmet

Yeter ki siz isteyin

Fantasia Hotel Deluxe Kemer’in yüreğini ortaya koyarak özveriyle çalışan pırıl pırıl bir servis ekibi var, ekibin başında otelciliğin servis anlayışındaki öncü, unutulmaz, üstat ismi Nezih Ohri’den servisi öğrenmiş Sadık Er var. Nezaket, saygı ve mesleğine tutkuyla bağlanmış çok değerli bir isim RamazanÇetinkaya, Nasreddin Yılmaz, Erhan Demirhan gösterdikleri performansla otellerini ne kadar çok sevdiklerini ifade eden adeta pire gibi çalışan bir ekip. 

  

Biz bir aileyiz, Ulusoy Holding bünyesinde bulunan otelimizde Ulusoy ailesine yakışan üst düzey hizmet anlayışıyla ailelerin tatil anlayışına layık olmak için servis ve hizmette büyük bir hassasiyet, titizlik ve özen içerisinde otelimize gelen misafirlerimizi Türk Kahvesinde geleneksel Türk misafirperverliğini dünya kültürüyle buluşturuyoruz. Yeter ki siz isteyin sloganımızla özenle hazırlanmış bir kahvenin 40 yıl hatırı var diyerek dostlukla misafirlerimize sunuyoruz.  Aynı zamanda da dünya kahvelerini özenle servis ediyoruz. Özel olarak hazırlanmış bize özgü Türk çayımız misafirlerimizin vazgeçilmez damak tadı oluyor. Misafirlerimizin çayımızın ve kahvemizin tarifini istemesi ise bizleri son derece mutlu ediyor. Mutlu misafirler, gülen yüzler ve misafir memnuniyeti mesleğimize olan tutku ve bağımızın her geçen gün çoğalmasına sebep oluyor. 

  

"Ben Fantasia Kemer de çalışıyorum diyebilmenin onur ve ayrıcalığıyla buradayız. Görevimizin başındayız, gelin misafirimiz olun yeter ki siz isteyin" diyen bir ekip ruhu ve adanmışlık bu özel ekibe yakışıyor.  

Bende pırlanta gibi değerli bu otel çalışanlarını canı gönülden tebrik ediyorum.

  

Fantasia Düşleri

Elimi uzatsam avuçlarım deniz, tenim ise buram buram tatil kokuyor.

Yanık bir çikolata kokusu gibi yakan bir güneşte sevdalanır tablolar, canlanır portrelerin her biri yerinden çıkıp yaşamaya başlar Fantasia düşlerinde.

  

Kıpkırmızı bir sevda olur Çinlisi de Hollandalısı da Rus’u da, Alman’ı da, İngiliz’i de, Arabı da bir olur, bin olur hepsi biz olur uçar Fantasia balonların da kırmızı beyaz bir dünya olur. Çocuk çocuk bakan heyecanlı kıpır kıpır, sevinçli, el ele… Deniz ve gökyüzü masmavi parlatır geceyi, yıldız kayar gönlümden Fantasia olur.

Fantasia Kemer’de Buluşmak

Ama Nasıl;

  

“Deniz

Gülümsüyor uzaktan.

Dişleri köpükten,

Dudakları gök”

Uzun zamandır birbirini göremeyen iki dostun, iki uzak ülkeden gelerek Antalya hava limanında heyecanla birbirine kavuşması, çiçeklerle Fantasia Kemer  Otel ekibinin güler yüzlü karşılaması ve Limuzin ile otele varış… Deluxe bir tatil heyecanıyla Fantasia Deluxe Hotel Kemer de buluşmak üzere tatil tadında kalın.