BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Facebook messenger yenilendi

Büyük sosyal ağ Facebook'un mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger, iOS platformunda güncellenerek yeni özelliklere sahip oldu.

Abone ol

Whatsapp'tan sonra büyük bir düşüş yaşayan Facebook Mesenger, kendisini yenilemenin ve cazip hale getirmenin derdinde. iOS'lar için yeni güncellemesi gelen Facebook MSN, tek ekranda çok iş yapılmasıyla beğeni toplamayı umuyor.

Yeni tasarıma sahip olan Facebook Messenger, birçok işlemi tek bir ekrandan kolayca yapmamızı sağlıyor. Kamera'ya dokunduğunuzda ekranın alt tarafında hemen ön kamerayı açan uygulama, mesajlaşma ekranından çıkmadan hemen fotoğraf çekmenizi sağlıyor. Video gönderme özelliği de ekleyen bu güncelleme ile film rulosuna erişim de hızlanmış durumda.

Çıkartmaların bulunduğu sekmenin tasarımını değiştiren bu güncelleme aynı zamanda sizde bulunmayan ve arkadaşınız tarafından gönderilen bir çıkartmayı sadece üzerine dokunarak indirmenizi sağlıyor. Ses kaydı sekmesinde de ayrı bir sayfa yerine tıpkı kamerada olduğu gibi ekranı ikiye bölen bu yeni güncellemeyi App Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.