BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Facebook aşkı kötü bitti

İkili Facebook'ta tanıştı. Subay olarak tanıtan kişinin garson olduğu ortaya çıkınca film koptu.

Abone ol

Tekirdağ'da internetten tanıştığı garson C.T. tarafından aşkına karşılık alamadığı gerekçesi ile üniversite kampusunde bıçaklanan öğretim üyesi, 32 yaşındaki Ç.A., rektörlük kararı ile üniversitedeki işinden kovuldu. 

İzmir'de garsonluk yapan C.T., 6 ay önce Facebook'ta Teknik Bilimler Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi Ç.A. ile tanıştı. İnternet ortamında arkadaş olan A. ve T.'nin internet üzerinden sohbetleri sürdü.

Ç. A.'ya duygusal olarak bağlanan C.T., 22 Haziran 2010 tarihinde Tekirdağ'a gitti. T., kampus kapısındaki güvenlik görevlilerine öğretim görevlisi Ç.A. ile görüşeceğini söyledi. Güvenlik noktasına kimliğini bırakan T.., Teknik Bilimler Yüksekokulu binasında Çiğdem A.'nın odasına girerek onunla konuşmak istediğini söyledi.

GARSON FACEBOOK'TA KENDİNİ SUBAY OLARAK TANITTI

Kendisini ‘subay' olarak tanıtan C.T.'nin garson olduğunu öğrenen Ç.A., konuşmak istemediğini söyleyince aralarında tartışma çıktı. Öğretim görevlisi A.'nın söylediklerine tepki gösteren T., cebimden çıkardığı bıçağı Ç.A.'nın sol bacağına sapladı. Ç.A. 1 hafta kaldığı hastanede tedavi olduktan sonra taburcu edildi. C.T. ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin Değirmenaltı Yerleşkesi'nde meydana gelen olayla ilgili olarak üniversite yönetimi idari soruşturma başlattı. Üniversitede 1 yıldan bu yana sözleşmeli olarak çalışan öğretim görevlisi Ç.A.'ın ifadesini alan üniversite senatosu A.’nın sözleşmesinin fesh edilmesine karar verdi. Karar tebliğ edilen Ç.A., üniversite ile ilişiğini kesti.