BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47
HABER /  GÜNCEL

Ezilmekten son anda kurtuldu

Bitlis'te yürüyen bir kişi, kaygan zeminli yolda kayan aracın altında kalıp ezilmekten kıl payı kurtuldu.

Abone ol

BİTLİS’in Tatvan ilçesinde MOBESE kameralarına takılan bir görüntü, saniyelerin bile ne denli önemli olduğunu ortaya koydu.

İlçe merkezinde yürüyen bir kişi, kaygan zeminli yolda kayan aracın altında kalıp ezilmekten kıl payı kurtuldu.Olay geçtiğimiz günlerde Tatvan Devlet Hastanesi yanındaki Tatvan-Ahlat Kavşağı’nda meydana geldi. MOBESE kameralarına anbean yansıyan görüntülerde; yol kenarında yürüyen bir kişi, hastanenin acil girişinde bulunan demir korumalı köprüyü geçmek üzereyken arkasından kayarak hızla kendisine yaklaşan araçtan saniye farkıyla kurtuluyor.

MOBESE’ye takılan diğer görüntülerde ise bir önceki kazanın meydana gelmesine neden olan buzlu yolun diğer sürücülere yaşattığı zor anlar göz çarpıyor. Aynı yoldan geçen onlarca araç, aynı noktada ya yoldan çıkıyor ya da yol ortasında dönüyor. Buz pistine dönen yolda neyse ki başka kaza meydana gelmiyor.

MOBESE’ye takılan diğer kaza görüntüleri ise özellikle karlı havalarda ne denli dikkatli olunması gerektiğini gösterirken, sürücü ihmallerini de gözler önüne seriyor.

İşte o görüntüler: