BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.432,87
HABER /  MEDYA

Ezgi Baylar Bu Tarz Benim'in zengini

Bu Tarz Benim'de haftanın birincisi olan Ezgi Baylar zengin bir ailenin gelini, Ezgi Baylar final gecesinde kazanan olmaya çok yakın.

Abone ol

Bu Tarz Benimin birincisi 100 bin liralık ödül alacak peki final gecesinde kazanan kim olur zengin gelini Ezgi Baylar mı?

BU TARZ BENİM BİRİNCİSİ KİM OLDU? (TIKLAYIN)

Bu Tarz Benim yarışmasında birinciyi yüzde 50 jüri oyu yüzde 50 ise SMS oyları belirleyecek. Bu Tarz Benim'i kazanan isim büyük ödülün sahibi olacak.

Nur Bozar, Özlem Özden, Ayşegül Doğan gibi favori isimlerin elendiği Bu Tarz Benim'de finale Ezgi Baylar, ikizler Aycan - Nurcan Şencan ve Ayşenur Doğan kaldı.

EZGİ BAYLAR HAFTANIN BİRİNCİSİ

Bu Tarz Benim'in son haftasında Ezgi Baylar sürprizi yaşandı ve haftanın birincisi oldu. Hafta içinde gösterilen performanslara göre Bu Tarz Benim'de Cuma günleri bir yarışmacı taç takıyordu. Tacı alan kişi de eleme gecesinde koruma altında oluyordu.
bu-tarz-benim-final-ezgi-baylar.20141219205305.jpg
Ancak bu kez Bu Tarz Benim'de taç verilmedi. Bunun yerine haftanın birincisi olan kişiye "1" puan verildi. O bir puanı da haftayı birinci tamamlayan Ezgi Baylar aldı. Bu bir puan eleme gecesinde Ezgi Baylar'ı 1-0 yarışmaya önde başlatacak. Haliyle Ezgi Baylar Bu Tarz Benimi kazanma yolunda şimdiden bir adım öne geçmiş bulunuyor.

ZENGİN GELİNİ EZGİ BAYLAR

Bu Tarz Benim'de hakkında 'torpilli' olduğu iddiaları bulunan Ezgi Baylar çok zengin bir ailenin gelini. Sosyal medyada hakkında çıkan dedikoduları zengin aile gelinlerine hayli düşkünler. Ezgi Baylar ismiyle de tekstil alanında bir marka yaratmak istiyorlar. Bu sebeple de Ezgi Baylar birincilik için ailesinin serveti de dahil herşeyi ortaya koyacak.

bu-tarz-benim-birincisi-kim-kazandi-.jpgEzgi Baylar halk oylamasının SMS yoluyla yapılacak olması sebebiyle hayli avantajlı. Zengin ailesi toplu SMS'lerle onu birinciliğe taşıyabilir. Ezgi Baylar ile ilgili son bir not daha aktaralım. Bu Tarz Benim'de kayınvalidesinin 18 bin liralık çanta taktığını söyleyince eleştirilerin hedefi olmuştu.

BU TARZ BENİM BİRİNCİSİ OYLAMASI NASIL OLACAK?


Bu Tarz Benim finalinde birinci sadece jüri değil SMS oylarıyla belirlenecek. Final gecesinin sonunda canlı yayında jüriden alınan puan ile izleyicilerden gelen SMS oylarının ortalaması alınacak. Birinciyi belirleyecek SMS oylarının ağırlığı yüzde 50 olacak. Jürinin puanları ve SMS’lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşan yarışmacı, Bu Tarz Benim’in kazananı olacak.
bu-tarz-benim-20-aralik-final.jpg
ÖZLEM ÖZDEN EZGİ İLE TARTIŞINCA O HAFTA GİTTİ


Ezgi Baylar'ın torpilli olduğu iddialarını körükleyen olaylardan biri de Özlem Özden'in elenmesi oldu. Bu Tarz Benim yarışmasının bu kadar tutulmasında etkisi olan Özlem Özden son haftasında Ezgi Baylar'ı ağlatınca sonunu hazırladı.

İlginçtir ki jürinin önüne de Ezgi Baylar ile birlikte elenmek üzere geldi. Özlem Özden defalarca kurtulduğu o eleme anından kurtulamadı ve yarışmadan geçen hafta son elenen isim oldu. Bu arada Ezgi Baylar'ın yarışma boyunca adının sadece bir kez elenmek üzere önerildiğini de ekleyelim.