BIST 10.159
DOLAR 32,11
EURO 35,04
ALTIN 2.469,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eyüp'te 37 bin 500 öğrenciye kırtasiye

Eyüp Belediyesi hem öğrencileri hem velilerini sevindirdi. İlçedeki bütün öğrencilere kırtasiye yardımı yapılıyor.

Abone ol

Eyüp Belediyesi yeni öğretim yılı ile birlikte ders başı yapan öğrencilere kırtasiye yardımı yapıyor…

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu,  bugün Alibeyköy Mahallesi’ndeki altı okulda ilköğretim okulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıttı. Öğrenciler, okullarına gelerek kendilerini ziyaret eden Başkan Kavuncu’ya sorunlarını iletip ondan isteklerde bulundular..

Yeni öğretim yılı nedeniyle 50 okuldaki öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldığını belirten Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, bugün Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, Profesör Kaya İlköğretim Okulu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Kılıç Aslan İlköğretim Okulu ve Alibeyköy İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Eyüp ilçesinde ilköğretim okullarında okuyan 37.500 öğrenci,  Belediye’nin bu desteğinden faydalanacak.

Kırtasiye dağıtımı sırasında öğrencilerle, öğretmenlerle sohbet eden onların sorunlarını dinleyen Başkan İsmail Kavuncu, şunları söyledi: “Her sene olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin eğitimlerine destek olacağız.  Öğrencilerimizin daha sağlıklı, hijyen ortamlarda eğitim alabilmeleri için okullarımızda temizlik elamanı görevlendirdik.  Gezici temizlik ekipleri oluşturduk.  Okullarımızın tümünü yaz boyunca bakım-onarımdan geçirdik, boyalarını yaptık. Her şey çocuklarımız için.  Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız için ne kadar yapsak az… Onlar her şeyin en iyisine, en güzeline layık…” Öğrenciler, Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’yu sevgi tezahüratlarıyla uğurladı.