BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eyüp'te 30 çift aynı gün 'evet' dedi

Eyüp Belediyesi'nce düzenlenen toplu nikah töreni eğlenceli görüntülere sahne oldu. 30 çift hem evet dedi, hem de birbirlerine şahit oldu.

Abone ol

Dünyada ve Türkiye'de 10.10.2010 tarihi için nikâh patlaması yaşanıyor. Dünyaevine girmek için Türkiye genelinde bir çok çift bu özel günde nikah kıydırırken Eyüp Belediyesi ihtiyaç sahibi 30 çifte toplu nikah töreni düzenledi.

Çiftlerin nikah hazırlıkları günler öncesinden başlarken Eyüp Belediyesi çiftlerin nikahlarını, hem de evlerini hazırladı. Eyüp Belediyesi Şefkat Eli Mağazası ihtiyaç sahibi çiftlerin evlerine eşya ve giysi yardımında bulundu. Mutluluğa evet diyen 30 çiftin nikahını Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Güven kıydı. Nikahta çiftlerin şahitliğini akrabaları, akrabaları olmayanların ise nikahı kıyılan çiftler yaptı. Maddi nedenlerle nikah kıyamayan bazı çiftlerin çocukları bu mutlu günde anne ve babalarına şahitlik yaptı.

 Başkan Yardımcısı Güven, “Eyüp Belediyesi olarak ihtiyaç sahiplerinin sadece zor günlerinde değil yılın 365 günü yanlarındayız. Nikah kıyamayan çiftlerin Belediye olarak mutluluklarına hem şahitlik yaptık hem de nikahlarını kıydık. İlçemizde ihtiyaç sahibi olanların nikahlarını kıymaya devam edeceğiz” dedi.