BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.418,74
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eyüp'de çevre bilinci etkinliği

Eyüp Belediyesi,ilçedeki ilköğretim okullarında çevre bilinicini geliştirmek için amacıyla etkinlikler düzenliyor.

Abone ol

Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki ilköğretim okulu öğrencilerinin çevre bilincini geliştirmek amacıyla etkinlikler düzenliyor. "Çevre Geleceğimizdir" başlıklı etkinliklerin ilki bugün Eyüp Sultan Center Konferans Salonu'nda yapıldı. Kemerburgaz ve Göktürk ilköğretim okullarındaki öğrencilerin ve öğretmenlerin katıldığı etkinlikte, Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Şahin bir konuşma yaptı.

Temiz bir çevre, güzel ve yaşanabilir bir dünya için gençliğe büyük görev düştüğünü belirten Şahin şunları söyledi: "Aslında bugün burada anlatacaklarımızı sizler çok iyi biliyorsunuz. Derslerinizde görüyorsunuz, öğretmenleriniz öğretiyor. Çevremizi korumak, çöplerimizi geri dönüşüme uygun bir şekilde toplamak,tertemiz bir dünya için elele çalışmakla mümkündür.Sizler bu konuda bilinçlisiniz, daha küçük kardeşlerinize örnek olacaksınız. Umarım Belediyemizin organize ettiği bu programı beğenir, "Ben Çöp Değilim" isimli oyunu seversiniz."

Öğrenciler, Tiyatro Alkış'ın sergilediği, çevre temizliği ve geri dönüşüm konusunun işlendiği "Ben Çöp Değilim" adlı oyununu çok sevdi dakikalarca alkışladı.

Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün hazırladığı "Çevre Geleceğimizdir" başlıklı eğitici-görsel sunum ve Tiyatro Alkış'ın sunduğu "Ben Çöp Değilim" adlı oyun, Çarşamba hariç hafta içi 4 gün Eyüp Sultan Center Konferans Salonu'nda sergilenecek.