BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,57
ALTIN 2.380,63
HABER /  GÜNCEL

Ey Pensilvanya bu rüyadan vazgeç

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Devletin içinde devlet, paralel devlet asla olmaz. Ey Pensilvanya bu rüyadan vazgeç. ...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Devletin içinde devlet, paralel devlet asla olmaz. Ey Pensilvanya bu rüyadan vazgeç. Bir hocaya beddualar yakışmaz. Ben dua ediyorum, Allah ıslah etsin diyorum” dedi.
Son seçim mitingini Konya’da yapan Başbakan Erdoğan, paralel yapıyı ve Fethullah Gülen’i hedef aldı. Devletin içinde paralel devlete izin vermeyeceklerini belirten Erdoğan,Fethullah Güle’in bu ara beddua seanslarına girdiğini sürekli beddua ettiğini kaydetti. Tayyip Erdoğan, “Ey Pensilvanya bu rüyadan vazgeç, bu hayallerden vazgeç. Bir hocaya beddualar yakışmaz. Ben dua ediyorum, Allah ıslah etsin diyorum” ifadelerini kullandı.

HELALLİK İSTEDİ
Paralel yapının emniyet ayağına yapılan operasyonda gözaltına alınan polisleri ve Savcı Zekeriya Öz’ü de eleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bunlarla ilgili yasal sürecin işleyeceğini söyledi.
Son mitingini yaptığı belirten Erdoğan “Bunu bir veda görmeyin. Bu eski Türkiye’ye veda, yeni Türkiye’ye merhabadır” diye de ekledi. Helallik isteyen Erdoğan, “Bize dua edin istiyorum. Dillerinden zikir düşürmeyen nenelerden, dedelerden dua bekliyoruz” dedi.
(İHA)