BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.398,61
HABER /  GÜNCEL

Evli kadına zorla fuhuş yaptırdı!

Gaziantep'te birlikte yaşadığı 30 yaşındaki F.İ.'ye zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen 28 yaşındaki Nuri Güler, gözaltına alındı

Abone ol

Gaziantep'te birlikte yaşadığı 30 yaşındaki F.İ.'ye zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen 28 yaşındaki Nuri Güler, gözaltına alındı

Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran evli F.İ., Kilis’te tanıştığı ve 1 yıl önce Gaziantep’e kaçarak birlikte yaşamaya başladığı işsiz Nuri Güler tarafından para karşılığında erkeklere pazarlandığını ve sürekli dövüldüğünü iddia etti.

Bunun üzerine harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, daha önce uyuşturucu, tecavüz ve hırsızlık suçlarından kaydı bulunan Nuri Güler’i Düztepe semtinde gözaltına aldı.

İşsizlik bahanesiyle birlikte yaşadığı kadını erkeklere pazarladığı ve karşı gelince dövdüğü iddia edilen Nuri Güler, ’Zorla fuhuş yaptırmak ve kasten yaralama’ suçundan adliyeye sevk edildi.

EŞİ VE SEVGİLİSİNİ ÇIPLAK YAKALAYINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Çorum'da 60 yaşındaki İdris Yıldırım, yatak odasında yakaladığı kendisinden 18 yaş küçük eşi ile birlikte olduğu kişiyi bıçakla yaraladı.

Tutuklu yargılanan İdris Yıldırım, "Anahtarım vardı eve girdim ve yatak odasında eşim çırılçıplak karşıma çıktı. Kapının arkasında başka birisi daha vardı. Ben de öfkelenip bıçakladım" dedi. Eşi Sultan Yıldırım ve birlikte olduğu ileri sürülen Eyüp Satılmış ise suçlamaları kabul etmeyerek çıplak olmadıklarını salonda oturduklarını dile getirdi.

Çorum'da geçen yıl Aralık ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre eşi 42 yaşındaki Sultan Yıldırım'ı, yatak odasında 40 yaşındaki Eyüp Satılmış ile çıplak yakalayan İdris Yıldırım, mutfaktan aldığı bıçakla her ikisini de karın bölgesinden ağır yaraladı. İdris Yıldırım polis tarafından yakalandıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sultan Yıldırım ile Eyüp Satılmış da hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Ağır Ceza Mahkemesi'nde adam öldürmeye teşebbüs suçundan 16 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan İdris Yıldırım, "Olayın olduğu gün köye cenazeye gitmiştim. Orada öğle namazına müteakip ölen kişiyi defnedip Çorum'a geri döndüm. Ben eve giderken telefonum çaldı. Eşim bana 'Ne zaman eve geliyorsun' diye sordu. Ben de köyde olduğumu ve geç geleceğimi söyledim. Çünkü son günlerde eşimin beni sık sık arayıp nerede olduğumu sorması kafamı karıştırmıştı. Anahtarım vardı eve girdim. Yatak odasında eşim çırılçıplak karşıma çıktı. Kapının arkasında da birisini gördüm. Baktığımda tanımadığım şahıs da çırılçıplak karşımda duruyordu. Öfkelendim. Mutfaktan aldığım bıçakla her ikisini de yaraladım" dedi.

İdris Yıldırım'ın eşi Sultan Yıldırım ise, savunmasında suçlamaları kabul etmeyerek, "Bir arkadaşımın aracılığı ile Eyüp'le tanıştım. Durmadan bana telefon açıp 'Beni eve al. Yoksa kocanı dağa kaldırırım' diye tehdit ediyordu. Sonra eve geldi. Konuşuyorduk. Eşimin dediği gibi yatak odasında çırılçıplak değildik. Salonda oturuyorduk" dedi.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE TETİĞİ ÇEKTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Malatya'da eşinden ayrı yaşayan bir kişi, eşinin boşanma davası açması üzerine çocuklarının önünde intihar etti.

Alınan bilgiye göre, bir süre önce sorunlar yaşadığı eşinden ayrı yaşayan Mehmet Y. (49), eşinin boşanma davası açtığı haberini alınca evine giderek konuşmak istedi.

Cadde üzerinde eşiyle tartışmaya başlayan Yıldırım, çocuklarının da gelmesinin ardından üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak, başına bir el ateş etti.

Ailesinin bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaklaşık 30 dakika müdahale ettiği Mehmet Y, kurtarılamadı.

Sağlık ekiplerinin çabalarını yaşlı gözlerle izleyen aile, ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdi.

Polis, aileyi olay yerinden güçlükle uzaklaştırdı.

Mehmet Y'nin cenazesi, yapılan olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

ALKOL ALDIĞI EVDE CAYIR CAYIR YANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

İzmir'de üç arkadaşın alkol alıp sarhoş oldukları evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

 

Alınan bilgiye göre, Gümüşpala 7205 sokakta yaşayan Hasan Güner (60), kendisine misafirliğe gelen arkadaşları Ali Kandemir(52) ve Hüseyin Akkuş(32) ile alkol aldı. Üç arkadaş alkolün etkisiyle bir süre sonra uykuya daldı. Bu sırada evde yangın çıktı. Güner ve Akkuş, yangını fark ederek dışarı çıkmayı başardı.

İtfaiye ekiplerinin, müdahalesine rağmen ev tamamen yandı. Enkazda yapılan incelemede Ali Kandemir'in cesedinin bulunması üzerine evde 3. kişi olduğu anlaşıldı.

Yapılan ilk incelemede yangının, evdeki elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkmış olabileceği ifade edildi.

Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞANALIURFA'DA KORKUNÇ VAHŞET

AHBERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

 

[PAGE]

 Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, 13 yaşındaki Burhan Kodak, 2 arkadaşı tarafından başına ve vücuduna taş ve sopalarla vurularak öldüresiye dövüldü

Korkunç olay, bugün öğle saatlerinde Siverek'e 35 kilometre uzaklıktaki Gürakar Beldesi'nde meydana geldi. Gürakar İlköğretim Okulu 6'ncı sınıfta öğrenim gören Burhan Kodak, sınıf arkadaşları ile okulun yan tarafında bulunan düz alanda futbol oynamaya başladı.

TAŞLAR VE SOPALARLA VURA VURA ÖLDÜRDÜLER

Bir süre sonra Burhan Kodak, arkadaşlarından T.A. ve A.Ç. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, A.Ç. ve T.A. önce tekmeleyip, yumrukladıkları Burhan Kodak'a, daha sonra yerde buldukları taş ve sopalarla vurmaya başladı.

İddiaya göre, engellenemeyen kavga sırasında diğer öğrenciler koşarak gittikleri okulda olayı öğretmenlerine haber verdi. Öğrencilerin durumu anlatmasının ardından araziye gelen öğretmenler, Kodak'ı kanlar içerisinde buldu.

Kanlar içerisinde bulunan öğrenci, ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülürken, olay güvenlik güçlerine bildirildi. Hastaneye getirilerek acil servise alınan öğrenci, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

BEYİN KANAMASINDAN ÖLDÜ

Doktorlar, kafasında ve vücudunun büyük bölümünde çatlak ve ezikler bulunan öğrencinin geçirdiği beyin kanamasından dolayı yaşamını yitirdiğini söyledi.

YAKINLARI KRİZ GEÇİRDİ

Bu sırada olayı duyarak hastaneye akın eden yakınları ise Kodak'ın ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirdi. Hastane bahçesinde fenalaşanlara, acil serviste müdahale edilirken, ağıt yakanlar polisler tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Öte yandan olayın ardından soruşturma başlatan jandarma, ölüme yol açtığı iddia edilen öğrencilerden T.A.'yı gözaltına alırken, kaçan A.Ç.'nin ise yakalanmasına çalışıyor. 

ÇOCUKLARINI BÖYLE ÖLDÜRECEKTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde, 4 ay önce oğlu 9 yaşındaki Soner öldükten sonra bunalıma giren ve kavgalar nedeniyle eşi Akın S. tarafından da terk edilen 39 yaşındaki Neşe S., çorbalarına çok sayıda ilaç katıp 15 ve 13 yaşındaki çocuklarını zehirlemeye kalkıştı. Durumu son anda fark eden kızkardeşi Aşkın S., çorbayı lavaboya döktükten sonra eniştesi Akın S.'ye 'Enişte ablam kendini, çocukları zehirliyor' yazılı mesaj attı. Akın S.'nin ihbarıyla eve gelen polisler anne ve çocuklarını aldı. Neşe S. çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 2 çocuk devlet korumasına alındı.

Geçen yıl Kasım ayında Akın ve Neşe S. çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Soner, evde babasının ruhsatlı av tüfeği ile oynamaya başladı. Bunu gören ağabeyi 13 yaşındaki Caner ise kardeşinin elinden tüfeği almak istedi. Ancak bu sırada ateş alan tüfek patladı ve vuralan Soner yaşamını yitirdi. Soner'in ölümü aileyi şoke etti. Bu acı olayın ardından, Çerkezköy Belediyesi'nde işçi olarak çalışan 43 yaşındaki Akın S. ile ev kadını eşi Neşe S. arasında sürekli kavgalar yaşanmaya başladı. Akın S., şiddetli geçimsizlik nedeniyle Çerkezköy Aile Mahkemesi'ne eşinden boşanmak istediğini belirterek dava açtı. Neşe S. boşanmak istemeyince, mahkeme davayı reddetti. Ancak, yakınlarına, psikolojisinin bozulduğunu söylediği eşiyle artık birarada yaşayamayacağını söyleyen Akın S., 2 çocuğunu da bırakarak evi terk etti.

İLAÇLI ÇORBAYLA ZEHİRLEYECEKTİ

Herhangi bir işi olmayan ve geçinmekte de zorluk çekince iyice bulıma giren Neşe S., geçen 11 Mart günü cinnet getirerek, çok sayıda ilacı, yaptığı çorbanın içine kattıktan sonra çocukları 15 yaşındaki Miray S. ve 13 yaşındaki Caner S.'ye içirip, ardından intihar etmeyi planladı. Ancak Neşe S.'nin bu planını, evde olan ve durumu fark eden kız kardeşi Aşkın S. bozdu ve çorbayı lavaboya döktü. Ardından da baldız Aşkın S., eniştesi Akın S.'ye arka arkaya, 'Enişte ben Aşkın, ablam kendini, çocukları zehirliyor. Çocuklara bakamıyorum diye' ve 'Ablam kendisini ve çocukları zehirliyor. Enişte seçim sesin, karar senin. Bu kadın bu çocukları eninde sonunda öldürecek' yazılı mesajlar attı. Bunun üzerine Akın S., polise gitti ve durumu anlattı. Eve giden ekipler, anne ve çocuklarını aldı. Tencerede kalan çorba kalıntısında yapılan analizde de çok miktarda ilaç konulduğu belirlendi.

Gözaltına alınan Neşe S., sorgusunun ardından, 'adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla hakim karşısına çıkarıldı. Neşe S., ifadesinde şunları söyledi:

"Çocuklarıma bakmadığım ve geçimini sağlayamadığından dolayı zor duruma düştüm. Yaptığım çorbanın içerisine, isimlerini bilmediğim evde bulduğum ilaçlardan kattım Hem kendimi hem de çocukları öldürmek istedim. Ancak kız kardeşim fark edip çorbayı lavaboya döktü. Olayı bir anlık sinirle yaptım."

Neşe S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, çocukları Miray ve Caner devlet korumasına alınarak Zübeyde Hanım Çocuk Yetiştirme Yurdu'na yerleştirildi.

'ÇOCUKLARIMI GERİ İSTİYORUM'

Eşi ile oğlu Soner'in ölümünden sonra sürekli kavga ettiklerini belirten ve bu nedenle boşanma davası açtığını söyleyen Akın S. ise "Eşim boşanmak istemediği için hakim davayı reddetti. Sonra ayrı yaşamaya başladık. 11 Mart günü ise baldızım bana mesaj atarak, ayrı yaşadığım eşimin çocuklarımın çorbasına ilaç katarak zehirlemeye ve öldürmeye çalıştığını yazdı. Ben de polise gittim ve durumu anlattım. Sonra da eve gidip çocukları polisle birlikte aldık. Savcılık talimatı ile çocuklarım yurda yerleştirildi. Ben çocuklarımı geri istiyorum. Almak için de elimden geleni yapacağım. Eşimden de şikayetçiyim ve boşanmak istiyorum" diye konuştu. 

SANAL AŞKI FENA DOLANDIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

İnternette bir arkadaşlık sitesinde tanıştığı kadın öğretmen 40 yaşındaki S.D.'yi, kendini doktor olarak tanıtıp aşık eden ve 550 bin lirasını dolandıran Murat Şimşek yakalandı

Merkez Seyhan ilçesindeki bir okulda görev yapan ve hiç evlenmeyen öğretmen S.D., yaklaşık 7 ay önce bir sosyal paylaşım sitesinde kendini doktor olarak tanıtan Murat Şimşek ile tanıştı.

200 BİN LİRA VERDİ

Önce internet üzerinden yazışan S.D., daha sonra telefonla görüşmeye başladığı Şimşek'e aşık oldu. İddiaya göre, evlenme hayalleri kurduğu sanal aşkıyla yüz yüze görüşmeye başlayan S.D., Şimşek'in bir süre sonra "Biraz paraya ihtiyacım var" diyerek yardım istemesi üzerine çeşitli zamanlarda 200 bin lira verdi.

350 BİN TL'YE TARLASINI SATTI

Murat Şimşek, iddiaya göre tuzağına düşürdüğü S.D.'den, sık sık zor durumda kaldığını ve annesinin kanser tedavisi için para istemeyi sürdürdü.

Aşık olup birlikte yaşamaya başladığı Murat Şimşek'e yardım etmek isteyen S.D., babasından miras kalan Kireçocağı Mahallesi'ndeki tarlayı 350 bin liraya sattı ve iddiaya göre bu paraı da Murat Şimşek'e verdi.

DOLANDIRILDIĞINI 7 AY SONRA ANLADI

S.D., evlilik hayalleri kurmayı sürdürürken, annesinin ameliyat için Ankara'ya gideceğini söyleyen sahte doktor Murat Şimşek, ortadan kayboldu. Düğün hazırlıklarını tamamlayıp sevgilisinin gelmesini bekleyen S.D., 7 ay sonra dolandırıldığını fark ederek savcılığa başvurdu.

Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, 10 gün süren bir takibin ardından evlilik vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla Murat Şimşek'i gözaltına aldı. Bir otogalericide çalışan Murat Şimşek'in benzer bir suçtan daha arandığı da ortaya çıktı.

Dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edilen Murat Şimşek, öğretmen S.D.'nin 550 bin lirasını, ortak iş yapmak üzere aldığını öne sürdü. Şimşek, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

TARTIŞTIĞI KAYINPEDERİNİ SİLAHLA VURDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Gaziantep'te, bir kişi damadı tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, evinden ayrılarak babasının evine dönen eşi Azime F'yi ikna etmek Adana'dan Gaziantep'teki Şirinevler TOKİ Konutları'na gelen Yunus F. (28), kayınpederi Resul Horoz'la (54) görüştü.

Tartışmaya dönüşen olayda Resul Horoz, kızının şiddet gördüğünü ileri sürerek, geri göndermeyeceğini söyledi. Yunus F, daha sonra yanındaki tabancayla kayınpederine ateş etti. Sağlık ekiplerince Şehit Kamil Devlet Hastanesine kaldırılan Horoz, kurtarılamadı.

Olay yerinden kendi kullandığı otomobil ile kaçan Yunus F'yi yakalamak başlatılan çalışma sürüyor.

TAŞLI SOPALI KAVGA KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

 

[PAGE]

Şırnak'ta iki aile arasında çıkan kavgada, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Yeşilyurt Mahallesi'nde afet konutlarında 2 aile arasında dün henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma bugün taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Olayda Hamit Öztunç ve Selim Öztunç ağır, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi de hafif yaralandı. Yaralanan 3 kişi Şırnak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis iki aile arasındaki kavganın daha fazla büyümesini önlemek amacıyla güvenlik önlemi aldı.

Şırnak İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Faruk Bal ve Şırnak Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ da olay yerine gelerek ailelerle görüştü.