BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Evlenmek için hırsızlık!

İzmir'de yapılan hırsızlık operasyonunda şüphe üzerinde durulan nişanlı çift yakalandı.

Abone ol

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yapılan araştırmada, şüphe üzerine durdurulan nişanlı çiftte, çalıntı malzemeler ele geçirildi.

Bornova 32 Sokak'taki evinden hırsızlık yapıldığını fark eden Bedia Akyer Moller, durumu polise bildirdi. Moller'in ve komşularının verdiği şüpheli kişinin eşkali üzerine araştırma başlatan polis, Bornova Küçükpark'ta, S.H.K. (19) ile yanında bulunan nişanlısı S.B'yi (20) şüphe üzerine durdurdu. S.B'nin çantasında, Moller'in yanı sıra Semiha Şimşek ve Coşkun Gürpınar'ın evlerinden çalındığı tespit edilen, toplam 10 bin YTL değerinde ziynet eşyası ve para ele geçirildi.

Garsonluk yaptığı bildirilen S.B, parkta oturdukları sırada, nişanlısı S.H.K'nin yanından ayrıldığını ve bir süre sonra dönerek, çantasına bazı malzemeler koyduğunu, bu malzemelerin çalıntı olduğunu bilmediğini öne sürdü.

Gözaltına alınan ve ''hırsızlık'' suçundan poliste kaydının bulunduğu öğrenilen S.H.K, ifadesinde, S.B. ile evlenmeyi planladıklarını, fakat ailelerinin bu evliliğe onay vermediğini, evlenmek için ''hırsızlık'' yaptığını, bu yöntemle elde ettikleri paralarla bir daire tutmayı düşündüklerini söylediği öğrenildi.