BIST 10.793
DOLAR 32,18
EURO 34,80
ALTIN 2.408,67
HABER /  GÜNCEL

Kanser dediler, kılçık çıktı

Karın ağrıları olan bir hastaya bağırsak tümörü teşhisi konuldu. İlaç tedavisinden sonra muayaneye gidince bakın ne çıktı...

Abone ol

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde oturan 55 yaşındaki müteahhit Kaya Erdoğdu'nun çektiği şiddetli karın ağrılarına, İstanbul'daki bir klinikte ‘bağırsak tümörü’ teşhisi konuldu ve kanser tedavisi önerildi. 1 ay içerisinde 9 kilo kaybeden Erdoğdu, bu kez Fethiye'deki özel bir hastanede tedaviye alındı. Yapılan ameliyatta, hastanın ağrılarına sebep olan şeyin, kalın bağırsağı delip geçen ve karın zarı üzerine yerleşen ‘balık kılçığı’ olduğu anlaşıldı.

Fethiye'de oturan müteahhit Kaya Erdoğdu, uzun süredir çektiği karın ağrıları nedeniyle yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da bir profesörün özel muaynehanesine gitti. Yaptırılan tetkikler ve çekilen tomografinin ardından kalın bağırsağın altında tümör olduğu belirtilerek, ‘kanser’ teşhisi konuldu. Erdoğdu'ya ‘tümörün kolonoskopi ile rahatlıkla görülebileceği’ anlatılarak, bir an önce kanser tedavisine başlaması gerektiği bildirildi. 1 ay içerisinde 9 kilo kaybeden Erdoğdu, kanser ilaçlarını kullanmaya başlayıp, kolonoskopiyi çektirmek için de 1 hafta önce memleketi Fethiye'ye geldi. Özel bir hastanede kolonoskopi çektiren hasta, sonuçları öğrenince kulaklarına inanamadı.