BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  EKONOMİ

Tarifeleri iyi inceleyin!

Turkcell Genel müdürü Süreyya Ciliv, kullanıcıyı tarifeleri iyi incelemeleri konusunda uyardı...

Abone ol

Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Süreyya Ciliv, düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmasına, Turkcell'de görev yapmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade ederek başladı.

''BANKALAR PARA VERMEK İÇİN KOŞUYOR"

Süreyya Ciliv, Turkcell'in geçtiğimiz günlerde aldığı 3 milyar dolarlık sendikasyon kredisini ne şekilde değerlendireceğine ilişkin bir soru üzerine, ''Bankalar koşarak bu parayı size verelim diyor. Bu durum bir Türk firması için bankaların güveni açısından son derece önemli'' dedi.

İLETİŞİM SEKTÖRÜNDE REKABET ADİL Mİ?

Süreyya Ciliv, bu soruya rakiplerinden birinin mobili, sabit hattı ve interneti birleştirme imkanı bulunduğunu bu nedenle bu şirketi zorlu bir rakip olarak kabul ettiklerini söyledi.

Ciliv, ''Ama rekabet adil değil diye de şikayet ederek zıplamıyorum. Biz de o işlere uygun görürsek girebiliriz" diye konuştu.

TURKCELL SERVİSLERİ ÜRÜNE DÖNÜŞECEK

Turkcell'de bugün çok sayıda Türk mühendisin bulunduğunu, Turkcell'in mobil GSM işindeki servisler konusunda dünyada birinci olduğu servisler bulunduğunu belirten Ciliv, bu servislerin ürüne dönüştürülüp dünyaya pazarlama konusunun gündemlerinde olduğunu bildirdi.

Ciliv, ''Bu yüzden açıkçası teknoloji şirketlerini satın almamız veya kendi şirketlerimizi büyütmemiz mümkün'' dedi.

Süreyya Ciliv, Turkcell ile Microsoft arasında bir işbirliğinin söz konusu olup olmayacağına ilişkin bir soru üzerine ise, Turkcell'de göreve başlamadan önce Microsoft yöneticilerinin Turkcell ile işbirliklerine hazır olduklarını belirttiklerini, Microsoft'tan kendilerine destek olduğunu anlattı.

NUMARA TAŞINABİLİRLİĞİ
Numara taşınabilirliğiyle birlikte Turkcell'in rekabet anlamında projelerine ilişkin bir soru üzerine Ciliv, Turkcell'in bugüne kadar birçok işi doğru yaptığını ve tercih edilen bir marka olduğunu anlattı.

Turkcell'in kapsama alanı, kalitesi, çözümleri, hizmetleri ve sunduğu düşük maliyetlere dikkat çeken Süreyya Ciliv, ''Benim bir numaralı hedefim müşteri memnuniyeti artırmak ve müşterinin tercihi olmaya devam etmek'' dedi.

MOTOROLA'YA BORÇ

Telsim'in Motorola'ya olan borçları nedeniyle uzun süre yedek parça hizmeti alamadığını, altyapısının zar zor ayakta durduğunu kaydeden Ciliv, Vodafone'nin de henüz bir şey yapmadığını ifade etti.

TARİFELER KONUSU

Süreyya Ciliv, Turkcell'in tarifeleri ve konuşma ücretlerine yapılan zamlara ilişkin bir sorusu üzerine, ''Karşı tarafın tarifelerini, özellikle ince yazıları inceleyin. Hakikaten iyi reklamcılar'' dedi.

Türkiye'ye geldiğinde en çok şaşırdığı konunun 3G'ye geçilmemiş olması olduğunu anlatan Ciliv, ''3G'ye kafa patlatacağız. En iyi teknolojiyi nasıl getireceğiz diye çalışıyoruz'' dedi.//