BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Evleneceksen Gel - Emrah şokta gelin Aslı kaçtı

Evleneceksen Gel programında Emrah ile Aslı krizi yaşanıyor. Emrah şok oldu gelin adayı Aslı Evleneceksen Gel stüdyosunu terketti. Anne ise bombayı patlattı.

Abone ol

Star Tv'de Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla ekrana gelen Evleneceksen Gel programının son bölümünde gelin adayı Aslı stüdyoyu terkederken damat adayı Emrah şoka girdi.

Evleneceksen Gel programında Emrah ile ailesinin karşı çıkışına rağmen evlenmekte ısrar eden Aslı şok üstüne şok yaşattı. Programa bağlanan Aslı'nın annesi kızıyla ilgili şaşırtan açıklamalar yaptı.

Kızının ilk evliliğini kaçarak yaptığını belirten Nazife Hanım, "Kuru sevgi karın doyurmaz. Aslı ilk eşini de seviyordu bizi çiğnedi gitti. Kaçtı.. Neden sen anneni ayak altına aldırıyorsun. Benim eşim felç geçirdiğinde Aslı o zaman neredeydi? 4 yıldır ben mücadele veriyorum. Benim bu evladımın böyle yapması benim çok zoruma gitti. Beni ayak altına aldı çiğnedi. Neden ailene laf söyletiyorsun" diyerek çıkıştı.
evleneceksen-gel-emrah-asli.jpg
İKİ AYAKLI YALANCI 
Nazife Hanım 'çok doldum' diyerek bu kez damat adayı Emrah'a saydırdı. Damat adayı Emrah'ı 8 gün boyunca yedirip içirip gezdirdiklerini söyleyen anne, "Ben kızımla evlenmesini asla onaylamıyorum. Kendisi iki ayaklı yalancı. Bu eve bir daha hangi yüzle gelebileceksin' dedi.

Bu kavga sırasında gelin adayı Aslı yakasındaki kartı çıkartarak gitmeye kalktı. Seda Sayan ve Uğur Arslan araya girince tepkili açıklamalar yaptı.

GELİN ADAYI ASLI STÜDYOYU TERKETTİ
emrah-ve-asli-evleneceksen-gel.jpg
Anne Nazife Hanım ile olan bağlantı bittikten sonra Emrah ile Aslı başbaşa görüşmeye kaldıkları yerden devam ettiler. Bir süre sonra kameralar Emrah'a döndüğünde Aslı'nın stüdyoyu terketmiş olduğu ortaya çıktı.
evleneceksen-gel-emrah.jpg
Aslı ’nın stüdyoyu terk etmesine anlam veremeyen damat adayı Emrah şaşkınlığını gizleyemezken, "Trip attı kaktı gitti. Konuşuyorduk şöyle bir döndüm gitmiş" dedi.