BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,08
ALTIN 2.473,94
HABER /  SPOR

Euro 2008de fos çıktılar

Euro 2008 sona erdi. Sürprizler, hayal kırıklıkları ve sıfır çeken isimler şampiyonaya damgasını vurdu.

Abone ol İNTERNETHABER- Futbol kamuoyu 2004 şampiyonasına göre çok daha güzel maçlar izledi. Ancak beklentileri karşılayamayan isimler de vardı. Büyük futbolcular ve teknik adamlar sahada küçüldü. İşte fos çıkan isimlerden sizler için seçtiklerimiz:

Fransa

Ribery: Turnuvada ondan çok şey bekleniyordu. Ne gol atabildi ne de asist yapabildi. Son maçta yaşadığı ağır sakatlık tuzu biberi oldu.

Henry: Büyük düşüş içinde. Takımının tek golünü o attı ama isminin büyüklüğüyle orantılı sahada futbol izletirmedi.

Anelka: Beklentileri boşa çıkarmakta üstüne yok. Büyük yetenek diye sunulan golcü futbolcu takımın kötü oyununa ayak uydurdu.

Almanya

Ballack: Almanların üzerine titrediği bir oyuncu. Final maçında döküldü. Ballack'tan geriye sert oyunu ve faulleri akılda kaldı. Bir de Avusturya'ya yolladığı füzeyi saymazsak.

Mario Gomez: Süper mario lakabına hiç yakışmayan performans gösterdi. Stuttgart'ın gol makinası iflas etti. Avusturya'ya karşı kaçırdığı gol jeneriklere girecek.

Hollanda

Marco Van Basten: Grup maçlarında oynattığı futbol parmak ısırttı. Çeyrek finalde maçı izlemekle yetindi. Tanınmayacak kadar kötü futbol kariyerine gölge düşürdü.

Yunanistan

Otto Rehhagel: Teknik adamlar içinde en kötü sonuçları alan oydu. Euro 2004'ün şampiyonu turnuvada sıfır çekti. Yunanistan Federasyonu Alman hocaya sahip çıktı.

İtalya

Luca Toni: Bundesliga'nın gol kralı sıfır çekti. Tek gol atamadan turnuvayı kapattı. Üstün fiziğini burada konuşturmadı.

Donadoni:
Takımı Hollanda'nın yardımıyla çeyrek finale çıktı. Medya ile arası hep bozuktu. Son dünya kupası şampiyonu çeyrek finalde elenince federasyon biletini kesti.

Portekiz

Ronaldo: Sadece Çek maçında sahne aldı. Yılın futbolcusu ödülüne aday gösterilen yıldız futbolcu kritik maçlarda sustu.

Romanya

Mutu: İtalya'ya karşı 87. dakikada penaltıyı atsa belki de çeyrek finale çıkan takım Romanya olacaktı.

Çek cumhuriyeti

Petr Cech: Dünyanın en yi kalecileri arasında. Ama Türkiye ve Portekiz maçlarında evlere şenlikti. Kendisinden beklenmmeyen hatalara imza attı.