BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

ETO üyelerine ucuz ve kolay kredi

Eskişehir Ticaret Odası üye ve girişimcilerine Garanti bankası çok özel şartlarla krde sağladı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Eskişehir Ticaret Odası üyelerine ve girişimcilere kolay ve ucuz kredi sağlamak adına Garanti Bankası ile işbirliği protokolü imzaladı.

Garanti Bankası, Eskişehir Ticaret Odası ile imzaladığı kredi anlaşmaları kapsamında, ETO üyelerine uygun vade ve faiz oranlarıyla kredi verecek.

Garanti Bankası Batı Anadolu Bölge Pazarlama Müdürü Yüksel Seyhun’un, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ile 12 Aralık Çarşamba günü imzaladığı anlaşma sayesinde; ETO’ya kayıtlı işletmeler, Garanti Bankası’nın kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden faydalanabilecek.

Protokol hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Harun Karacan, "Temennimiz bu protokolün ülkemiz ekonomisine yeni girişimciler kazandırmasıdır. Çünkü üyelerimiz kazandığında Eskişehir kazanacak; Eskişehir kazandığında Türkiye kalkınacaktır” dedi.

TÜRKİYE'DE İLK KEZ İMZALANDI

Türkiye’de ilk kez imzalanan “İşimi Kuruyorum Destek Paketi Protokolü sayesinde faaliyet başlangıcı 3 yılı geçmeyen ETO üyesi işletmeler kendilerine sunulan özel fırsatlar dahilinde ihtiyaç duydukları krediyi Garanti Bankası’ndan, 50.000 TL’ye kadar, ilk 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar alabilecek.

Protokol dahilinde KOBİ’lerin yanı sıra, oda üyesi kadın girişimciler ve yeni iş sahipleri Garanti Bankası’nın kendilerine özel kredi imkanlarından faydalanabilecek.