BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,01
HABER /  GÜNCEL

Estetik yaptıran IŞİD'e üye terörist yakalandı!

İZMİR'de estetik yaptırdığı tespit edilen terör örgütü IŞİD üyesi Mehdibend Said, eylem hazırlığındayken yakalandı.

Abone ol

Suriye üzerinden Türkiye'ye gelen ve Fransız makamlarınca IŞİD üyesi olduğu tespit edilen Mehdibend Said, Özel Harekat Polisi'nin Karşıyaka'da düzenlediği operasyon sonucu yakalandı.

Mehdibend Said'in, eylem için İzmir'e geldiği öğrenildi. Burada saç ektiren, ardından da daha iyi görünmek için estetik operasyon geçirmeye hazırlandığı öne sürülen Said, polis tarafından yakalandı. IŞİD militanının, kentteki bağlantılarının tespiti için araştırmaların sürdüğü öğrenildi.

İzmir'de bombalı eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen Said, takip edildiğinden habersiz olarak Karşıyaka ilçesindeki bir güzellik merkezinde saç ektirdi. Daha iyi görünmek için estetik operasyon hazırlığı da yaptığı ileri sürülen Said'in, saldırı için harekete geçebileceği ihtimalini göz önünde bulunduran İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ortak operasyon düzenledi. Bu sabah yapılan operasyonla Mehdibend Said yakalandı. IŞİD militanının, kentteki bağlantılarının tespiti için araştırmaların sürdüğü belirtildi.