BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,72
ALTIN 2.409,04
HABER /  GÜNCEL

Esra Erol'u şaşkına çeviren video

Kanal D ekranların sevilen talk şovu Beyaz Show'a konuk olan Esra Erol'un öyle bir videosu ekranlara geldi ki...

Abone ol

Şovmen Beyazıt Öztürk ünlü sunucu Esra Erol'un 15 yaşındaki liseli halini izleyicilerle paylaştı. Videoda bir okul gösterisi için o dönem moda olan Ricky Martin'ın ''Un dos tres'' bir kız arkadaşı ve bir erkek arkaşıyla dans eden Esra Erol, videoyu gördükten sonra büyük şaşkınlık yaşadı.

ATV ekranlarında 'Esra Erol'da Evlen Benimle' adlı izdivaç programı sunan Esra Erol katıldığı Beyaz Show programında kendisinin lisede dans ederkenki videosu üzerinde hem çok güldü, hem de çok şaşırdı.

Beyaz videoyu söylediği sırada, Esra Erol gülerek tansiyon aleti istedi. Marmara Eğitim Kurumu'nun Radyo Televizyon Lisesi'nde olduğunu söyleyen Erol asıl şoku videoyu bulan kişinin sözleriyle yaşadı.

Yanında dans eden kız arkadaşının şu an ne yaptığını bilmeyen Esra Erol'a videoyu orkestradan bir arkadaşın bulduğu söylenildi. 

ASIL ŞOKU VİDEOYU BULAN YAŞATTI

Beyaz yanlışlıkla orkestra arkadaşımızın arkadaşı bulmuş demesi üzerine, orkestradaki kişi 'hayır eşim' dedi ve onun ardından dans eden diğer kızın eşi olduğunu söyledi. Esra Erol büyük bir şaşkınlıkla 'şaka yapıyorsun' diyebildi.