BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.428,58
HABER /  MAGAZİN

Esra Erol'da Caner ifşası! Eşi Berke'nin babası ne dedi?

Caner Berke boşanma davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Berke Kentli eşi Caner Toygar için 'makyaj yapıyor' iddiasında bulununca Caner Esra Erol'a çıkıp saydırdı. Caner Berke'nin babası Salih Zafer Kentli ile ne konuştuğunu açıkladı.

Abone ol

Caner Toygarlı ve Berke Kentle arasındaki boşanma davasında olay ifşalar arka arkaya geliyor. Önce Caner'in evini polisle bastıran Berke Kentli 'Caner makyaj yapıyor' iddiası ile gündeme oturdu. Caner Toygar ise buna Esra Erol'un programına çıkarak karşılık verdi.

Caner Berke kavgasına Berke'nin babası Salih Zafer Kentli de dahil oldu. Caner eşinin evini aratması sonrasında babayla görüştüğünü ve onun kendisine ailesiyle ilgili bomba itiraflarda bulunduğunu söyledi. Esra Erol'un bugünkü yayınında Caner Berke ile ilgili babanın söylediklerini açıkladı.

BERKE'NİN BABASI
Berke'nin 30 yıldır babasıyla ayrı olduğunu iddia eden Caner, "Adamı bunaltmışlar. 30-35 senedir ortada yok. Adama şimdi hak veriyorum. O anlattığı zaman gaddar baba diyordum ama adam kaçmakla çok iyi etmiş. Baba kızlarını görmek istemiş , annesi göstermemiş" dedi.

KEŞKE TÜLİN İLE EVLENSEYDİM
Caner Toygar canlı yayında bir de Tülin Koca ile ilgili itirafta bulundu. Caner "Keşke Tülin ile evlenseydim. Şimdi 15 yaşında çocuğun olurdu. Onun da hataları oldu benim de oldu. Hakkını helal etsin' dedi.

Caner kavganın dünkü etabında Esra Erol'un programında Berke için şunları söylemişti:

Evdeki ilaçlar : “Yalvarırım peşimi bıraksın, artık çok bunaldım. Depresyon hapları demişler, biz doktora beraber gitmedik mi? Panik hastası değil miyiz? Beraber kullandığımız ilaçlar değil mi bunlar. Bana Berke kendisi yalvardı, baskı kurdu doktora gidelim diye.

Makyaj yapıyor iddiası : Cebimde para olsa bütün parasını vereceğim. Berke’nin babasına ulaşmaya çalışıyorum. Salih Zafer Kentli lütfen bana ulaşın. Ne demek makyaj malzemelerini Caner kullanıyor. Kendisi kullandığı makyaj malzemelerinin reklamını yapıyor. Evde makyaj malzemeleri var. Böyle bir cümle kullanılır mı? Yazıklar olsun...

5 sene aç kaldım : Evlenmeden önce çok büyük kavga ettik. O zaman neden polise gitmedin. Para para para para nasıl kurtulacağım. Berke beni hiç bir zaman sevmedi. Tülin’le bize milyonlar verdiler, yine de evlenmedim. Ben para için kendimi satmam, bunu herkes çok iyi bilir. Para için satsaydım, şuan bu halde olmazdım. Herşeyim olurdu. Açta kalsam, parasız da kalsam evlenmem dedim. Kabul etmem dedim ve 5 sene aç kaldım. Soyadımı taşıma bari ya.