BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
HABER /  MEDYA

Esra Erol doğum yaptı işte bebeğin ilk görüntüsü

Esra Erol doğum yaptı. Oğlan çocuğu doğuran Esra Erol bebeğine ne isim verdi? Esra Erol ve oğlunun ilk fotoğrafını eşi Ali Özbir paylaştı.

Abone ol

Esra Erol, ATV'deki programına doğum yapmak için dün ara vermişti. Ekranlara gözyaşları içinde veda Esra Erol bugün doğum yaptı. Ünlü sunucu Esra Erol, ikinci kez anneliği tattı ve oğlu Ömer Erol'u kucağına aldı.

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Esra Erol bu sabah 10.47’de doğum yaptı. 53 cm boyunda ve 3 kilo 260 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe çift Ömer Erol ismini verdi. Ünlü sunucunun ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ESRA EROL DOĞUM YAPTI ÖMER'İN İLK FOTOĞRAFI

Esra Erol oğluna Ömer Erol ismini verdi. Esra Erol'un oğlunun ilk resmi ise babası Ali Özbir ile birlikte twitter hesabından böyle paylaşıldı.

ESRA EROL VE BEBEĞİNİN İLK RESMİ

Ali Özbir instagram hesabından ise Esra Erol ve sevenlerine bebeğin durumu ve kilosu hakkında bir bilgi notu geçti.İşte Ali Özbir'in küçük Ömer Erol hakkında verdiği bilgiler;

ESRA EROL'UN HASTANEDEKİ DOĞUM ODASI

Oda süsünde yıldız detayları kullanıldı. Baba Ali Özbir odaya eşi ve büyük oğlu ile doğum önce çekildikleri aile fotosunu odaya astırdı.

Esra Erol doğum yaptı, Esra Erolun bebeği, Esra Erol ilk görüntüsü, Esra Erol doğum, Esra Erol veda etti, Esra Erol Ömer Bebek

Erol’un doğum öncesi ameliyathaneye girerken ki fotoğrafını ise eşinin kız kardeşi Şafak Özbir paylaşarak "Ömer’i beklerken” notunu düştü.

Esra Erol doğum yaptı, Esra Erolun bebeği, Esra Erol ilk görüntüsü, Esra Erol doğum, Esra Erol veda etti, Esra Erol Ömer Bebek

TALİHİSİZ BİR HAMİLELİK YAŞAMIŞTI

Esra Erol hatırlanacağı gibi daha önce talihsiz bir hamilelik yaşamış ve bebeğini kucağına alamadan kaybetmişti. Yeniden hamile kalan Esra Erol bugün doğum yaptı. Esra Erol ikinci oğluna Ömer Erol adını verecek.

ESRA EROL AĞLADI

Esra Erol doğum yaptı, Esra Erolun bebeği, Esra Erol ilk görüntüsü, Esra Erol doğum, Esra Erol veda etti

Esra Erol son kez sunduğu programda çok duygusal anlar yaşadı. Sürekli ağlayan ünlü sunucu dün herkesten dua istemişti.

ESRA EROL DOĞUMA BU VEDA İLE GİTTİ

Esra Erol doğum yaptı, Esra Erolun bebeği, Esra Erol ilk görüntüsü, Esra Erol doğum, Esra Erol veda etti

Duygusal anların yaşandığı programın finalinde Esra Erol şu sözlerle veda etti;

-"Hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum. Duanızı eksik etmeyin çünkü çok ihtiyacım var. Ben gidiyorum allaha emanet olun!"

ESRA EROL'UN PROGRAMINI KİM SUNACAK?

Esra Erol doğum iznindeyken evlilik programını Nilgün Belgün sunacak. Pazartesi gününden itibaren ünlü tiyatrocu Esra Erol'un koltuğunda yer alacak.