BIST 10.197
DOLAR 32,34
EURO 34,89
ALTIN 2.394,14
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Esnaftan CHP'li Tamaylıgil'e sert tepki

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, İstanbul'daki seçim turlarında bir esnafın tepkisiyle şoke oldu.

Abone ol

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, İstanbul'daki seçim turlarında bir esnafın tepkisiyle şoke oldu. Tamaylıgil, bir esnafın "Sadece seçim zamanı geliyorsunuz " demesi üzerine ise, "Geliyoruz arada" cevabını aldı. Esnaf ise, "Bırakın bu tezgahı, düzeni. Tabii geliyorsunuz arada; seçim zamanı" diye karşılık verdi.

CHP Tamaylıgil Bayrampaşa'da İstanbul Yaş Meyve Sebze ve Bostan Komisyoncuları Derneği'ni ziyaret etti. Burada hal yönetimiyle basına kapalı bir toplantı yapan CHP'liler ardından hal esnafıyla tokalaşarak dertlerini dinledi.

ESNAFTAN ZİYARET SİTEMİ

Hal ziyareti sırasında esnafla tokalaşan ve sergileri tek tek gezen CHP Genel sekreteri Bihlun Tamaylıgil'e bir esnaf muz ikram etti. Tamaylıgil, "Hakkımı arkadaşa veriyorum" diyerek meyveyi bir gazeteciye verdi. Tamaylıgil, bir esnafın "Sadece seçim zamanı geliyorsunuz" demesi üzerine ise, "Geliyoruz arada" cevabını aldı. Esnaf ise, "Bırakın bu tezgahı, düzeni. Tabii geliyorsunuz arada; seçim zamanı" diye karşılık verdi.

"TAYYİP ERDOĞAN KADAR YİYECEK KAPASİTEM YOK "

Bir esnafa "Altın çilek bu mu? " diye soran Tamaylıgil, bir esnafın "Tayyip Erdoğan yiyor da, siz neden yemeyeceksiniz ?" demesi üzerine Tamaylıgil altın çilekten tattı. Tamaylıgil, "Ben Tayyip Erdoğan'ın yediğini yemem. Onun kadar yiyecek kapasitem yok. O yedikçe yiyor" diye konuştu.