BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Esnafı bıktıran hırsızlar kamerada

Şişli’de bir ay içerisinde üç kez lokantası soyulan esnaf isyan etti. Lokantacı Kemal Oduncu, "En sonunda dükkanın girişlerine elektrik ver...

Abone ol

Şişli’de bir ay içerisinde üç kez lokantası soyulan esnaf isyan etti. Lokantacı Kemal Oduncu, "En sonunda dükkanın girişlerine elektrik vereceğim ki hırsız girmesin” derken, hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Şişli’de bir lokantada Ekim ayı içerisinde üçüncü kez hırsızlık olayının yaşanması, dükkan sahibi Kemal Oduncu’yu isyan ettirdi. Lokantasının üçüncü kez soyulduğunu söyleyen Kemal Oduncu, "Kameraya yansıyan iki hırsız polis tarafından yakalandı. Çok sayıda sabıkaları varmış. Hatta o gece altı yere daha girmişler. Ama yaşları küçük olduğu için serbest kaldılar. Artık dayanamıyoruz. En sonunda dükkanın girişlerine elektrik vereceğim ki hırsız girmesin. Kasadaki 300 lirayı aldılar” dedi.
Lokantada yaşanan hırsızlık, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde çevreyi inceleyen hırsızlar, daha sonra kapının mandalını kırarak dükkana giriyor. Kasaya oturan hırsızlar, işyerinin önünden geçen insanlara aldırış etmeden kasayı açmaya çalışıyor. Bir kasiyer gibi kasanın başında dakikalarca bekleyen iki zanlı, daha sonra ellerindeki çakmağı yakarak her yeri kontrol ediyor. Kasadaki paraları alan hırsızlar, yanlışlıkla dokundukları kablonun ses çıkarmasıyla kaçıyor. Bu sırada kablonun elektriği kesmesiyle güvenlik kamera görüntüsü de kayboluyor.
(İHA)