BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.402,55
HABER /  GÜNCEL

Esmer uzun saçlı bayan aranıyor

Savcı ve hamike gönderilen mermi dolu kargo paketinde parmak izin tespit edilemedi. Polis şimdi kargoyu getirenin peşinde...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a suikast iddiasıyla başlayan soruşturmayı yürüten savcı ile bu soruşturma kapsamında Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı’nda arama yapan hakime gönderilen mermi dolu kargo paketinde parmak izi bulunamadı. Savcı Mustafa Bilgili ile Hakim Kadir Kayan’a gönderilen ve içinden 8’er kaleşnikof mermisi çıkan zarflarla ilgili soruşturma sürüyor. Ankara Rüzgarlı Sokak’ta “Sürat” isimli kargo şirketinden gönderildiği anlaşılan kargo paketleri ile içinden çıkan zarf ve mermilerde Emniyet Kriminal Laboratuarı’nda yapılan parmak izi incelemesinden ilk etapta bir sonuç alınamadığı öğrenildi. Özel yetkili savcılık ile Terörle Mücadele Şubesi tarafından yürütülen soruşturmada, kargo paketinin üzerinde yazılı “Uluğbey Hukuk Bürosu” ile bu büroya ait telefon ve adres bilgilerinin ise sahte olduğu anlaşıldı.

Kargoyu getiren kişinin görüntüsünü elde etmek için bölgedeki güvenlik kameralarının görüntülerinin incelenmesi sonucu ise şüphelerin esmer, siyah, uzun saçlı bir kadın üzerinde yoğunlaştığı belirtildi. Polisin, eşkalini çıkardığı bu kadını aradığı ifade edildi.